به گزارش خبرگزاری مهر، عباس آخوندي در پنجاهمين نشست كميسيون ايمني راه ها با اشاره به اهميت هم افزايي و هماهنگي دستگاه هاي مرتبط در حوزه اطلاع رساني بيان داشت: هدف از اطلاع رساني بايد تغيير رفتار شهروندان باشد در حالي كه عملا دستگاه ها به ارائه گزارش هاي عملكرد خود در ايام سفر مي پردازند.
وی افزود: به نظر مي رسد براي تغيير رفتارها به چارچوب و مدلي نرسيده ايم و بايد در برنامه هاي اطلاع رساني به تغيير رفتار 27 ميليون نفر كه داراي گواهينامه رانندگي هستند، توجه كنيم.
وزیر راه و شهرسازی در بخش ديگري از سخنانش پس از شنيدن گزارش اجراي طرح تشكيل مركز اورژانس ملي(SOS) تاكيد كرد: فرايندها در اين طرح بايد به طور دقيق تعريف شود و در عالي ترين سطح ابلاغ صورت گيرد تا در اجراي دچار ترديد نباشيم.
آخوندي در اين نشست دستور داد تا پس از بررسي اوليه اجراي طرح پايلوت تشكيل مركز اورژانس ملي(SOS) در استان قم نتايج به كميسيون ايمني راه ها اعلام تا از طريق اين كميسيون به دستگاه هاي مرتبط ابلاغ شود.
وی دستور داد تا كميته ناوگان اين كميسيون با تشكيل جلسه نسبت به مغايرتهاي موجود بين اتوبوسهاي اسكانيا توليد شده در شركت عقاب افشان با آنچه كه توسط كابران مورد استفاده قرار ميگيرد، اعلام نظر كند. همچنين كميته عمليات و اجراي مقررات راهنمايي و رانندگي با مسئوليت پليس در طول سفرهاي تابستاني هر دو هفته جلسه تشكيل دهد.
در پنجاهمين نشست كميسيون ايمني راه ها اعلام شد كه 47 درصد تصادفات از ساعت 16 تا 24 اتفاق مي افتد كه 26 درصد از كل اين ميزان سوانح در ساعت 16 تا 20 است.
همچنين بيشترين علت تصادفات در دور دوم سفرهاي تابستاني سال 1392عدم توجه به جلو با 29 درصد، تخطي از سرعت مطمئنه 21 درصد و سبقت غيرمجاز با 18 درصد بوده است.
در پنجاهمين نشست كميسيون ايمني راه ها اعلام شد: استانهاي اصفهان، فارس، خراسان رضوي و آذربايجان شرقي بيشترين فراواني تصادفات داشته است.
شهريوماه هر سال به نسبت ماههاي ديگر داراي بيشترين تلفات رانندگي را در بردارد.
طرح تشكيل مركز اورژانس ملي(SOS) در نشست 45 كميسيون ايمني راههاي كشور در بهمن سال گذشته به تصويب رسيد، در اين طرح همه تماسهاي اضطراراي (تصادفات، آتش سوزي، حوادث و ...) به شمارهاي واحد تحت پوشش و مديريت مركز امداد و فوريتهاي پزشكي با ديد سلامت محور منتقل ميشود و اجراي آزمايشي اين طرح در استان قم در نظر گرفته شده است.
نظر شما