به گزارش خبرنگار مهر، فائزه عبداللهی در گروه کاری پیشگیری از آسیبهای اجتماعی که عصر پنجشنبه در استانداری گلستان، برگزار شد، به هفت گروه کاری زیرمجموعه کارگروه تخصصی زنان وخانواده استان درموضوعات اولویت دارازجمله آموزش خانواده، مشاوره خانواده، جمعیت، پیشگیری از آسیبهای اجتماعی زنان خصوصاً اعتیاد، اشتغال زنان، تامین اجتماعی زنان و گروه کاری اجلاس و جشنواره اشاره کرد و گفت: طلاق، خودکشی، عفاف وحجاب، افسردگی، اعتیاد اشاره کرد و گفت: پرداختن به بحث اعتیاد زنان از اولویت های اصلی حوزه بانوان است.
وی با بیان اینکه امروز افزایش اعتیاد در بین بانوان در حال تبدیل شدن به یک بحران جدی است تصریح کرد: متاسفانه سن اعتیاد در بین بانوان نیز کاهش یافته و به دوره نوجوانی رسیده است که باید چارهاندیشی شود.
عبداللهی تغذیه نامناسب، بیسرپرست شدن، درگیری در روابط، قرار گرفتن در معرض سوء استفادههای جنسی و جسمی، بروز اختلالات روانی، ابتلا به انواع بیماریهای عفونی نظیر ایدز و هپاتیت را از عواقب گرفتار شدن بانوان در دام اعتیاد عنوان کرد و افزود : شدت آسیبپذیری زنان معتاد به مراتب بیشتر از مردان معتاد است، اعتیاد مادر خانه به مواد مخدر اثرات منفی بر خانواده داشته و موجب از هم پاشیده شدن خانواده و پیدایش بچههای طلاق میشود.
وی اضافه کرد :برای ساماندهی فعالیتها وارائه طرح درکار گروه تخصصی زنان و خانواه استان باید ازتمام فضا ها ی موجود و فرصت هایی که دراختیار دستگاههای متولی امر پیگیری از آسیب های اجتماعی و فرهنگی است بهترین بهره گیری را برد.
سرپرست دفتر امورزنان وخانواده استانداری گلستان گفت:اگر برای اولویت های آسیب های اجتماعی پشتوانه پژوهشی نباشد و اطلاعات و آمار به روز و دقیق نباشد برنامه ریزی برای هر بخش با مشکل روبرو خواهد شد.
نظر شما