جعفر ستوده در گفتگو با خبرنگار، عنوان کرد: شش واحد دارای پروانه بهره برداری ظرفیت تولید سه هزار و 135 قطعه شترمرغ را دارا هستند و در شهرستان های شیراز، بوانات، فسا، استهبان، اقلید و سروستان قرار دارند.
وی با اشاره به این که واحدهای جدید در نقاطی مانند لامرد، جهرم، آباده و مرودشت تاسیس خواهند شد، بیان کرد: ظرفیت تولیدی این 10 واحد 10 هزار و 280 قطعه شتر مرغ است.
مدیرامور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم جهادکشاورزی فارس گفت: از زمان شروع پرورش شتر مرغ در فارس از سال 89 گوشت تولیدی حاصل از آن هر ساله افزایش یافته است.
ستوده ابراز کرد: در سال 89 معادل 17 تن، در سال 90معادل 30 تن، در سال 91معادل39 تن، در سال 92معادل 50 تن گوشت شترمرغ در فارس تولید شده و در سه ماه اول سال جاری مقدار آن 15 تن بوده که پیش بینی می شود تا پایان سال به 60 تن یا بیش تر برسد.
وی گفت: هر شترمرغ در ازای چهار کیلو غذایی که مصرف می کند، یک کیلو بازدهی گوشت دارد و همچنین نسبت به شرایط محیطی مختلف سازگار است و از علوفه هایی که دیگر دام ها نمی خورند، استفاده می کند و از این لحاظ تولید شترمرغ نسبت به بقیه دام ها بازدهی بالاتری دارد.
مدیرامور طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم جهادکشاورزی در خصوص مشکلات بخش پرورش شتر مرغ گفت: نبود کشتارگاه مخصوص شترمرغ در فارس، کم و ضعیف بودن سیستم به عمل آوردن پوست شتر مرغ از جمله مشکلات هستند.
ستوده افزود: ضمن اینکه اگرچه گوشت شترمرغ دارای کیفیت بسیار مطلوبی است اما بازار خرید آن در کشور ما جا نیفتاده است.
وی ادامه داد: اگر زمینه فروش آن در بازار بهتر شود علاوه بر این که میزان تولید بالا می رود شرایط برای صادرات به دیگر کشورها هم فراهم می شود.
نظر شما