به گزارش خبرنگار مهر، یونس رنجکش پیش از ظهر دوشنبه در جلسه اجتماعی و فرهنگی استان افزود: توجه به فرهنگ مطالعه علاوه بر ايجاد نتايج مثبت در خود فرد موجب بالا رفتن فرهنگ جامعه نيز می شود.
وي همچنین اظهارداشت: كتاب و كتابخواني و ميزان گرايش به مطالعه امروزه يكي از شاخص هاي توسعه به شمار مي رود.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان بر ضرورت ترويج و اشاعه فرهنگ مطالعه در جامعه تاکید کرد و گفت: براي ارتقاي فرهنگ كتابخواني باید به سراغ ايده هاي نو و روش هاي جديد رفت و با استفاده از اين روش ها در افراد ايجاد انگيزه كرد.
وی افزود: با ترويج فرهنگ مطالعه به خصوص در بين كودكان و نوجوانان مي توان انتظار داشت عادت مطالعه در نسل هاي بعد نهادينه شود.
رنجکش تصریح کرد: فرهنگ، محوری ترین برگ هویتی یک ملت محسوب می شود و یکی از راهکارهای مهم توسعه فرهنگی اهمیت دادن به فرهنگ مطالعه است.
وی گفت: توسعه فرهنگ کتابخوانی را نباید تنها مختص به یک اداره یا نهاد خاص دانست بلکه همه باید دین خود را به کتاب به عنوان یک ارزش و میراث ماندگار فرهنگی ادا کنند.
مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان افزود: برای دستیابی به مطالبات رهبری با نامگذاری سال جاری به سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی باید دو مقوله فرهنگ و اقتصاد مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه بهترین مونس انسان کتاب است، تصریح کرد: فرهنگ و اقتصاد با تحقیق و پژوهش و تغییر سبک زندگی به نتیجه می رسد.
رنجکش در ادامه از مردم خواست از فرصت ها و اوقات فراغت برای مطالعه مناسب کتب و نشریات، بیشتر بهره مند شوند.
نظر شما