به گزارش خبرگزاری مهر، دكتر اقبال شاكري افزود: اين عوامل شامل نوع پاركينگ از جمله روباز، مسقف، مكانيزه و حاشيهاي و واقع شدن محل آن در داخل يا خارج از محدوده و نیز نوع وسيله نقليه از موتورسيكلت تا كاميون و زمان و ميزان توقف آن وسیله است.
وي با اعلام اين كه بر اساس مصوبه شوراي شهر، نرخ پاركينگهاي عمومي 25 تا 35 درصد نسبت به سال گذشته افزايش می یابد، تأكيد كرد: تعرفههاي مربوط به حمل و نقل از جمله قيمت پاركينگ های عمومی در چند سال گذشته، با توجه به تأثيري كه می توانست در ايجاد تورم رواني در زندگي شهري بر جاي بگذارد، تقريباً تغيير نكرده بود.
اشتياق به استفاده از خودروي شخصي در مركز شهر بايد به حداقل برسد
رييس كميسيون عمران شوراي اسلامي شهر تهران با اشاره به اين كه شوراي شهر، مجاز به افزايش بيشتر قيمت پاركينگهاي عمومي بود، اظهار كرد: در تصويب لايحه مربوطه با نگاه معقول و منطقي، تعرفهها به صورت مناسب محاسبه شد، هر چند در رابطه با پاركينگهاي عمومي تحت مالكيت بخش خصوصي بايد مالكان آنها به فعاليت در اين بخش ترغیب شوند.
دكتر شاكري با بيان اين كه برنامهاي براي توسعه پاركينگ در محدوده طرح ترافيك وجود ندارد، تصريح كرد: تلاشمان اين است كه با افزايش هزينه پاركينگ در اين محدوده، اشتياق به استفاده از وسیله نقلیه شخصي در مركز شهر به حداقل برسد و شهروندان با وسايل نقليه عمومي تردد كنند.
نظر شما