۱۳ مرداد ۱۳۹۳، ۱۴:۴۶

حجت الاسلام حکیم الهی:

جامعه المصطفی به عنوان بهترین دانشگاه علوم اسلامی شناخته شده است

جامعه المصطفی به عنوان بهترین دانشگاه علوم اسلامی شناخته شده است

قم - خبرگزاری مهر: معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه ‌المصطفی گفت: جامعه المصطفی العالمیه با سابقه ای دیرین و تجربه‌ای که کسب کرده است و نیز مجتهدان، عالمان و متخصصان پارسا و متعهدی که تربیت کرده است به عنوان بهترین دانشگاه علوم اسلامی شناخته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مجید حکیم الهی قبل از ظهر دوشنبه همزمان با برگزاری هشتمین اجلاس سراسری نمایندگان و مدیران جامعه المصطفی العالمیه در نشستی خبری، جامعه المصطفی را یک نهادی علمی و بین المللی با هویت حوزوی دانست که با بهره گیری از جدید‌ترین استاندارد‌های آموزشی و پژوهشی در تربیت عالمان دین همت گماشته است.

وی با بیان اینکه اکنون جامعه المصطفی العالمیه در نقطه سیر تکاملی و تحولی حوزه‌های علمیه قرار گرفته است، گفت: این مؤسسه ادامه حوزه‌های علمیه مدینه، نجف، اصفهان و تهران است که امروز در سراسر جهان نمود یافته است.

دبیر هشتمین اجلاس سراسری نمایندگان و مدیران جامعه المصطفی العالمیه اظهار کرد: سابقه دیرین و تجربه ارزشمندی را که این دانشگاه عظیم به دست آورده است موجب شده در بین مراکز علمی امروز از برجستگی ویژه‌ای برخوردار باشد و به عنوان بهترین دانشگاه علوم اسلامی شناخته شود.

حجت الاسلام حکیم الهی با اشاره به اینکه ادامه حیات هر نهاد دانش بنیادی به پویایی، کارآمدی و ارائه آموزش بر اساس نیاز جوامع هدف خواهد بود، تصریح کرد: جامعه المصطفی العالمیه کوشیده است تا برای تربیت عالمان مجاهد و مبلغان اسلام ناب نیاز سنجی واقعی از جهان معاصر داشته باشد.

وی در سخنان خود ضمن بیان شناخت جوامع، عنوان کرد: به این منظور هر ساله جامعه المصطفی العالمیه اجلاسی را با حضور نمایندگانی از بیش از 60 کشور برگزار می‌کند تا بتواند نیاز بشر در جوامع را شناسایی نماید، یک باز خورد گیری از برنامه‌های خود داشته باشد و راهبردهای جدید تدوین کند.

معاون ارتباطات و بین‌الملل جامعه‌المصطفی هم اندیشی بین صف و ستاد و بررسی مسائل جامعه، تبیین سیاست‌ها و راهبرد‌های جدید، بررسی فرایند‌ها و بازخوانی عملکرد‌ها و تبادل اطلاعات صف و ستاد را از برخی اهداف این اجلاس دانست.

وی با بیان اینکه موضوع و شعار هشتمین اجلاس، دانش آموختگان، دستاورد‌ها و راهبرد‌ها است، تصریح کرد: باید در توانمندسازی دانش آموختگان و استفاده از ظرفیت آنها در مسائل علمی و پژوهشی تلاش کرد و امید داریم در پایان هشتمین اجلاس اجلاس سراسری نمایندگان و مدیران جامعه المصطفی العالمیه که طی 5 روز برگزار می‌شود به یک سند جامع برای استفاده بهینه از خیل عظیم دانش آموختگان دست پیدا کنیم.
 

کد خبر 2343024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha