به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدیپور پیش از ظهر سه شنبه در نشست با مسئولان حوزه اقتصادی استان افزود: توانایی مقاومت در برابر عوامل تهدیدزا، تکیه بر ظرفیت های داخلی، رویکرد جهادی، همت جهادی، مدیریت جهادی از دیگر ویژگی های اقتصاد مقاومتی است.
وی همچنین اظهارداشت: از دیگر مشخصه ها می توان به مردم محوری در اقتصاد مقاومتی، امنیت اقلام راهبردی و اساسی، کاهش وابستگی به نفت، اصلاح الگوی مصرف، صرفه جویی و پرهیز از هزینه کردهای زائد، فساد ستیزی و امنیت اقتصادی و دانش محوری و اقتصاد دانش بنیان نیروهای انسانی را نام برد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان گفت: "فرهنگ" بسترساز عزم ملی و مدیریت جهادی برای تحول اقتصادی است.
وی افزود: هدف از اجرای اقتصاد مقاومتی در کشور ایجاد امنیت، ثبات اقتصادی و عدم تزلزل در برابر شوکهای داخلی و خارجی است.
احمدی پور تصریح کرد: اجرایی کردن اقتصاد مقاومتی به طور قطع جامعه و اقتصاد کشور را در برابر مشکلات و تهدیدهای خارجی مصونیت می بخشد.
وی افزود: همچنین تامین شرایط و فعال سازی تمامی امکانات و منابع مالی و سرمایه های انسانی و علمی کشور به منظور توسعه کارآفرینی و به حداکثر رساندن مشارکت آحاد جامعه در فعالیت های اقتصادی با تسهیل و تشویق همکاری های جمعی و تاکید بر ارتقای درآمد از راهبردهای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان گفت: اقتصاد مقاومتی به عنوان یک جهاد مقدس، منحصر به زمان تحریم و جنگ نیست بلکه ساز و کار پایداری برای توسعه اقتصاد ملی و خروج از اقتصاد تک محصولی است.
وی بیان داشت: دستاورد اقتصاد مقاومتی شکوفایی، رفع مشکلات معیشتی و افزایش رفاه عمومی مردم است.
احمدی پوریادآورشد: اقتصاد مقاومتی یک رویکرد اقتصادی مردم بنیاد است یعنی اقتصاد دولتی صرف نیست، اقتصادی مردمی که با اراده مردم، سرمایه مردم و حضور مردم تحقق پیدا می کند.
نظر شما