رامز نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: بعد از چند ماه اول مراقبت از زوج ارتباط بیمار با مرکز درمانی قطع شده و به همین دلیل تولد یا عدم تولید نوزاد مشخص نمی شود.
وی با بیان اینکه تاکنون دو هزار و 500 زوج در این مرکز تشکیل پرونده داده و هزار زوج وارد پروسه درمان شده اند، اضافه کرد: از این تعداد 170 نفر درمان شده و 10 مورد از روش IVF استفاده کرده اند.
نصیری تاکید کرد: زوج هایی که از پروسه درمانی خود نتیجه نمی گیرند مشاوره های لازم را دریافت می کنند.
وی ضرورت این مهم را تحمیل هزینه روحی و مالی سنگین به زوج در درمان عنوان کرد و گفت: برخی خانواده ها حتی بعد از نتیجه نگرفتن از درمان به طلاق فکر می کنند.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان در خصوص نرخ مراجعات اتباع آذری به این مرکز اضافه کرد: اقبال عمومی اتابع آذری برای استفاده از پزشکان ایرانی بالا است.
به گفته نصیری تاکنون 50 زوج آذری به این مرکز مراجعه کرده اند و هشت زوج درمان شده اند.
وی در عین حال تاکید کرد: از تولد نوزاد و اینکه آیا نوزاد متولد شده در سلامت است اطلاعی در دست نداریم.
وی نبود تبلیغات مناسب را یکی از موانع توسعه فعالیت این حوزه عنوان کرد و افزود: در گمرک بیله سوار نیازمند فضای جدید برای استقرار هستیم تا بتوانیم حتی گردشگری سلامت را به صورت علمی و عملی فعال کنیم.
تخلیه هفتگی فاضلاب مرکز درمان
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان یکی دیگر از موانع فعالیت بهینه مرکز درمان ناباروری را وضعیت تخلیه فاضلاب آن عنوان کرد و افزود: این مرکز به فاضلاب شهری متصل نیست.
نصیری تصریح کرد: به دلیل اینکه ساختمان در مالکیت آموزش و پرورش است این ساختمان باید با پرداخت هزینه 80 میلیون ریالی به فاضلاب شهری متصل می شد.
وی افزود: بی توجهی به این موضوع موجب شده است هر هفته با صرف هزینه گزاف تخلیه فاضلاب این مجموعه صورت گیرد که همراه با بوی مشمئز کننده است.
وی با بیان اینکه زباله های عفونی این مرکز هر ماه به بیمارستان بوعلی منتقل و در آنجا بی خطر سازی می شود، اضافه کرد: در عین حال ضروری است وضعیت فاضلاب این مجموعه تعیین تکلیف شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان تاکید کرد: بارها این مهم با مسئولان آموزش و پرورش استان طرح شده و در عین حال تاکنون توجهی به این درخواست نشده است.
به گفته نصیری بوی فاضلاب برای محیط ایزوله مرکز درمان نامناسب است و می تواند آسیب هایی را به دنبال داشته باشد.
نظر شما