۲۰ مرداد ۱۳۹۳، ۱۳:۵۱

شریف پور اعلام كرد:

مولفه هاي مديريت مشاركتي در روستاها اجرايي شود/ دهياران به ايجاد درآمد پايدار توجه كنند

مولفه هاي مديريت مشاركتي در روستاها اجرايي شود/ دهياران به ايجاد درآمد پايدار توجه كنند

اروميه- خبرگزاري مهر: مدير كل دفتر امور روستايي و مناطق محروم استانداري آذربايجان غربي خواستار پياده سازي مولفه هاي مديريت مشاركتي در روستاها توسط دهياران شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عين الله شريف پور پيش از ظهر دوشنبه در دوره آموزشي يكروزه مديريت بحران با اشاره به مولفه هاي مديريت مشاركتي در سطح روستاها، افزود:‌تعامل با شوراهاي اسلامي روستاها و آحاد مردم در سطح روستاها يكي از اصلي ترين وظايف دهياران بوده كه در اين زمينه دهياران مي‌توانند با استفاده از ظرفيت نيروهاي جوان و تحصيلكرده در سطح روستاها زمينه مشاركت روستائيان در عمران و آباداني را بيش از پيش فراهم كنند.

وي بر تقويت روحيه همدلي و همكاري در بين دهياران، مردم و شوراهاي اسلامي روستاها تاكيد و عنوان كرد: در حقيقت توفيق دستيابي به اهداف تعيين شده در روستاها تا حد زيادي تابع فضاي اعتماد و تفاهم متقابل در محيط كار، افزايش ميزان همكاري دهياران با مردم و شوراي اسلامي روستا و مردم است.

مدير كل دفتر امور روستايي و مناطق محروم استانداري آذربايجان غربي بر نقش دهياران به عنوان مديراني يادگير، تسهيل گر و مشاركت پذير تاكيد و با بيان اينكه آموزش بعنوان زمينه‌ساز تصميم‌گيريهاي دقيق تر و كاربردي‌ تر، بايد مورد توجه دهياران قرار گيرد،‌ادامه داد:‌دهياران بايد با كسب آموزش هاي لازم و تسلط و اشرافيت بر قوانين و بخشنامه هاي مرتبط با امور دهياريها نسبت به انجام هرچه مطلوبتر وظايف و مسئوليتهاي خود اقدام كنند.

شريف پور  خواستار جذب مشاركت روستاييان در اداره امور مختلف روستاها شد و ادامه داد: دهياران در خط مقدم فعاليتهاي روستايي قرار دارند و باید با شناخت وظايف و مسئوليتهاي ذاتي خود به عنوان مديران تسهيل گر در سطح روستاها نوعي هم افزايي را در اين مناطق ايجاد تا شاهد رفع مشكلات موجود در مناطق باشيم.

وي با اعلام اينكه دهیاران آذربايجان غربي به عنوان مجریان مصوبات شوراها نقش مهمی در ایجاد درآمد پایدار در روستاها دارند،‌ بر ضرورت آشنایی دهیاران و شوراهای روستایی با قوانین تاكيد كرد و ادامه داد:‌ يکی از اقدام های مهم برای توسعه پایدار در روستاها حمایت از سرمایه گذاري است که با احیای ظرفیت های موجود در روستاها می توان در ایجاد درآمد پایدار موثر عمل کرد.

وی خواستار جلوگيري از مهاجرت بي‌رويه روستاييان به شهرها شد و با اشاره به اينكه نبود اشتغال در روستاها سبب مهاجرت روستاییان به شهرها می شود که باید برای ایجاد اشتغال در روستا برنامه ریزی هاي جامع و اصولي انجام داد،‌ گفت: دهیاران مدیران اجرایی و اعضای شوراهای اسلامی قانونگذاران حوزه روستاها بوده كه مصوبات شوراها و نیز اقدامات دهیاران باید مستند بر قوانین جاریه، بالادستی و حدود اختیارات شان باشد.

مدير كل دفتر امور روستايي و مناطق محروم استانداري آذربايجان غربي با اشاره به اينكه هرگونه کوتاهی در اجرای قوانین در حوزه روستاها، متوجه دهیاران و شوراهای اسلامی است که درصورت مشاهده با متخلف برخورد می شود، بر ارتقای کارآمدی دهیاران نيز تاکید کرد و گفت: تاکنون برای ارتقاء کارآمدی دهیاران و آشنایی آنان با قوانین، جلسات آموزشی مختلف در سطح شهرستان های استان برگزار شده است.

 

کد خبر 2347711

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha