نماينده مردم اراك و كميجان در مجلس شوراي اسلامي در گفت وگو با خبرنگار "مهر" در اراك با بيان مطلب فوق گفت : ملي شدن چرخه سوخت هسته اي مي تواند ما را در استفاده از امكانات و پتانسيل هاي موجود در راستاي پيشرفت و سياست هاي نظام جدي تر كند.
مهندس رجايي بهره برداري از مواد اوليه و تكنولوژي توسط ايرانيان را از اهداف قابل پيش بيني در صورت ملي شدن چرخه سوخت هسته اي عنوان كرد و افزود: اكنون چرخه سوخت و انرژي هسته اي به عنوان نيازهاي اساسي كشورها مطرح است و نبايد ايران در اين زمينه عقب بماند.
وي موازنه قدرت را دستيابي به فرصت هاي تجاري، اقتصادي و سياسي در جهان عنوان كرد و گفت: موازنه قدرت در گرو رسيدن كشور به تكنولوژي و علوم و فنون مختلف است تا در شرايط مختلف بتوانيم حرف خود را در جهان بزنيم و جايگاه علمي قدرتمندي داشته باشيم.
وي فشار آمريكا و غرب عليه ايران در پرونده هسته اي را ناشي از خوي استكباري و استعماري آنان عنوان كرد و خاطرنشان ساخت: عده اي در جهان مي خواهند كشورها طبقه بندي شده باشند.
مهندس رجايي با تاكيد بر افق روشن سند چشم انداز بيست ساله كشور گفت: اين سند افق روشني از پيشرفت را پيش روي ما قرار مي دهد در صورتيكه در رسيدن به اهداف خود نااميد نشويم.
وي موقعيت كنوني را برهه حساس تاريخي عنوان كرد و گفت: غرب و آمريكا با فشارهاي خود در صدد نااميد كردن مسلمانان آزادي خواه در جهان هستند تا ايران به عنوان كشور الگو مطرح نباشد.
نماينده اراك و كميجان ورود به باشگاه توليدكنندگان سوخت هسته اي را نيازمند ايستادگي در عمل ازسوي ايران عنوان كرد و افزود: دنيا مي داند ايران شهامت و توانايي ايستادگي در مقابل زياده خواهان را دارد و امتحان پس داده است و شوراي امنيت و فشارهاي سياسي و اقتصادي نمي تواند ما را از اهداف خود دور كند.
نظر شما