۲۰ مرداد ۱۳۹۳، ۲۰:۴۶

ستاری مطرح کرد:

اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان منوط به ثبت آنها در سامانه رسمی است

اعطای تسهیلات به شرکت های دانش بنیان منوط به ثبت آنها در سامانه رسمی است

کرمانشاه – خبرگزاری مهر: معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه باید 20 درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان تا پایان سال در سامانه ثبت شوند گفت: ما شرکت‌ها را در صورتی که ثبت شوند دانش‌بنیان می‌دانیم و هزار میلیارد تومان برای اعطای تسهیلات به آنها از صندوق نوآوری و شکوفایی پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سورنا ستاری عصر یکشنبه در نشست با صاحبان شرکت‌های دانش بنیان که در محل پارک علم و فن‌آوری استان کرمانشاه برگزار شد اظهارداشت: برای بهره‌مندی شرکتهای دانش بنیان از تسهیلات و امتیازاتی چون معافیت مالیاتی باید این شرکت ها در سامانه ثبت شوند.

وی از پیش‌بینی 1000 میلیارد تومان تسهیلات برای پرداخت به شرکت های دانش بنیان در صندوق نوآوری و شکوفایی خبرداد و یادآور شد: باید شرکت‌های دانش‌بنیان در سامانه ثبت شوند تا بتوانند از تسهیلات صندوق شکوفایی و نوآوری و هم‌چنین معافیت مالیاتی و امتیازات موجود بهره‌مند شوند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه تا پایان سال باید 20 درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان کرمانشاه در سامانه ثبت شوند تصریح کرد: هم‌اکنون 700 میلیارد تومان پول در صندوق شکوفایی است و استان کرمانشاه با وجود پتانسیل‌های بالا تنها شش شرکت ثبت شده در سامانه دارد که بتوانند از این تسهیلات استفاده کنند.

وی خطاب به منصور شهبازیان، دبیر کمیته تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش بنیان در استان‌های کرمانشاه، لرستان و ایلام گفت: من احساس تاسف دارم و امروز فقط به خاطر شما به کرمانشاه سفر کرده‌ام چون دیدم که شما در تمام کارگزاری‌ها بدترین هستید.

ستاری افزود: استان کرمانشاه با این همه قابلیت تنها شش شرکت ثبت شده دارد و 700 میلیارد تومان پول در صندوق نوآوری است و شرکت‌های شما هنوز ثبت نشده است. شرکت‌هایی هستند که با 50 میلیون تومان کارشان راه می‌افتد.

وی بازهم خطاب به شهبازیان اظهار داشت:  مشکل کجاست؟ اگر مشکل بنده هستم که همین امشب بروم، کار ملت را نگه ندارید. در این کشور هرکسی که بخواهد کار کند نباید مجوز بگیرد.

معاون علمی رئیس جمهور افزود: از 23 شرکت معرفی شده تنها دو شرکت ثبت وارجاع شده که بلافاصله به صندوق معرفی شدند. اگر شما ظرفیت این کار را ندارید ما کسی دیگری را در این سمت بگذاریم.

ستاری با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند 300 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه دریافت کنند خاطرنشان کرد: معافیت مالیاتی و گمرکی تنها به شرکت‌هایی داده می‌شود که در سامانه ثبت شده باشند.

وی با بیان اینکه  از 270 شرکت استان کرمانشاه باید حداقل 230 شرکت دانش‌بنیان شده باشند خطاب به شهبازیان ادامه داد: شما باید کارگروه را طوری تنظیم کنید که این اتفاق بیفتد و تمام هزینه‌های کارگزاری را هم ما تقبل کرده‌ایم.

معاون علمی رئیس جمهور افزود: انتظار ما این است که این 230 شرکت به زودی دانش‌بنیان شوند.

وی گفت: هم‌اکنون شرکت‌های خصوصی می‌توانند از لیزینگ 12 درصد استفاده کنند و شبکه فن‌بازار از این هفته فعال خواهد شد که شرکت‌های دانش‌بنیان از وام لیزینگ 12 درصد استفاده کنند و البته در برخی محصولات حتی لیزینگ آن قرض الحسنه شده است و ما در حال تلاش برای تسهیل در این امر هستیم و حتی یکی دو لایحه هم به مجلس دادیم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه  اساس شرکت‌های دانش‌بنیان این است که هرکس کارمند دولت نباشد و اراده برای کار بکند بتواند از معافیت مالیاتی و ... بهره‌مند شود گفت: ما کار را شروع کردیم اما باید به روح قانون برسیم و یک هدف را دنبال کنیم و آن این است که به جریان کشور برسیم.

وی خطاب به شرکت های دانش بنیان اظهارداشت: توصیه‌ام این است که شرکت‌ها از امکانات صندوق استفاده کنند و باید مشکلات استان در استان حل شود و نباید به تهران برسد.

ستاری از پرداخت بیش از 30 میلیارد تومان وام  در دوماه اخیر از صندوق خبرداد و افزود:پیش بینی ما این است که در دو ماه آینده به بیش از 100 میلیارد تومان برسد و امیدواریم در پایان سال نیز به 700 میلیارد تومان یا هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده برسد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در پایان ، بحث تجاری سازی را از اولویت‌های معاونت علمی و فناوری دانست و گفت: امیدواریم در سفر بعدی تمام شرکت‌ها ی استان دانش‌بنیان شده باشند و زیرساخت‌ها نیز تقویت شود.

وی افزود: خود دانشگاهها هم باید بیایند پارک بزنند و ما هم استقبال می‌کنیم.

 

کد خبر 2348071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha