به گزارش خبرنگار مهر، سید علی قاسمی شامگاه چهارشنبه در آیین تقدیر از خبرنگاران حوزه آموزش و پرورش با اشاره به درخشش دانش آموزان استان در کنکور گفت: این امر ناشی از استعدادها و پتانسیل بالای استان در این بخش به شمار می رود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به اینکه، اصحاب رسانه مددکار مسئولان در ارائه خدمات بهتر هستند، حفظ و انتقال فرهنگ ، تربیت نسل جدید و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز جامعه را از کارکردهای مهم نهاد آموزش و پرورش داست و افزود: این کارکرد سه گانه در همه کشورها وجود دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران تربیت دانش آموزان براساس الگوی اسلامی را از وظایف این سازمان دانست و ادامه داد : این سازمان باید برای دستیابی به حیات طیبه که هدفی قرآنی است، بسترسازی کند.
قاسمی با تاکید بر اینکه هیچ سازمانی با تکیه برمنابع سازمانی نمی تواند به اهداف خود برسد ، گفت : از نیازهای جدی مدیران دستگاهها این است که از منابع مردمی برای رسیدن به اهداف سازمانی بهره بگیرد.
وی یکی از اصلی ترین منابع ارتقا سازمانها را افکار عمومی دانست و اظهارداشت: نقش افکارعمومی در هدایت سازمان ها انکارناپذیراست.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ادامه بابیان اینکه رسانه ها نقش واسطه ای را بین مدیران و افکار عمومی ایفا می کنند، افزود : اگر رسانه افکار عمومی را به سیستم های مدیریتی انتقال دهند می توانند نقش خوبی را در توسعه و بهبود امورزندگی جامعه خود ایفا کنند.
قاسمی توسعه کشور و بهبود زندگی مردم جامعه را از هدفهای مشترک سازمانها برشمرد و اذعان داشت: همه دستگاهها جزیی از توسعه کشور بشمار می آیند.
وی اصلی ترین رسالت نظام تعلیم و تربیت را آماده کردن فرزندان جامعه برای زندگی بهتردانست و تاکید کرد: سازمان فرهنگی یونسکو چهار رسالت آموزش برای زندگی کردن، آموزش برای بهتر زندگی کردن، آموزش برای باهم زندگی کردن و آموزش برای زندگی مسالمت آمیز را برای آموزش و پرورش در نظرگرفته است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران، افزود: اولین پایه زندگی مسالمت آمیز این است که افراد جامعه براساس قانون حرکت کنند.
قاسمی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آموزش و پرورش چه تعداد آموزگارجذب آموزش و پرورش می شوند، اظهارداشت : دولت هیچگونه دستوری مبنی بر جذب نیرو در آموزش و پرورش نداده است.
نظر شما