به گزارش خبرنگار مهر، عطاالله حکمیمی شامگاه پنجشنبه در نشستی خبری که به مناسبت روز خبرنگار در سالن اجتماعات فرمانداری رودبار بررگزار شد، با گرامیداشت روز خبرنگار افزود: با توجه به نامگذاری امسال با عنوان "اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی" از سوی مقام معظم رهبری رسانه های ارتباط جمعی باید علاوه بر عرصه اقتصادی در در عرصه های فرهنگی نیز نقش آفرین باشند.
وی با بیان اینکه متاسفانه عدم وحدت در میان مسئولان مانع از سرعت بخشیدن به روند توسعه همه جانبه است، اظهار داشت: علاوه بر این وحدت به عنوان یکی از عناصر موفقیت در عرصه های مختلف در میان اهالی رسانه نیز کمرنگ است.
نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کشور در شرایط حساسی قرار دارد و متاسفانه دشمنان اسلام و انقلاب در بخش فرهنگ کشور رخنه کرده اند، ادامه داد: رسانه های ارتباط جمعی باید ترویج اندیشه های اسلامی را رویکرد اصلی خود قرار دهند و بتوانند آن را در نسل جوان نهادینه کنند.
وی با تاکید بر اینکه اگر مسئولان و مردم جامعه هوشیار نباشند استکبار جهانی از یک سو و تکفیری هایی مانند گروهک داعش از سوی دیگر در میان آنها نفوذ میکنند، گفت: گرچه این مستکبران نمی توانند در نظام الهی به قدرت برسند اما باید نسبت به تحرکات آنها آگاهانه و هوشمندانه برخورد کرد.
حکیمی با بیان اینکه رسانه های ارتباط جمعی با مدیریت دقیق و همه جانبه خود مسیر دستیابی به اهداف والای جامعه را هموارتر می کنند، افزود: رسانهها به عنوان رکن چهارم دموکراسی میتوانند در توسعه متوازن کشور نقشی اساسی ایفا کنند گرچه حمایت دولت و مسئولان از این وسایل ارتباط جمعی باید موثر و بیش از پیش باشد.
کمتر از یک درصد از رسانههای جهان در اختیار ایران است
وی با اشاره به ضعفهای رسانه ای کشور اظهار داشت: کمتر از یک درصد از رسانه های جهان در اختیار ایران قرار دارد و این مسئله نخستین ضعف کشور محسوب میشود علاوه بر این وحدت در میان رسانه های کشورهای بیگانه حاکم است اما در ایران اینگونه نیست.
نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در برابر منابع ملی رسانههای کشور عملکردی ضعیف دارند که باید با نسبت به آن توجه ویژهای داشت.
وی رسانه ها را پل ارتباطی میان مردم و مسئولان دانست و با اشاره به اینکه رسانهها باید در راستای تامین منافع ملی همسو با یکدیگر یاری رسان مسئولان کشور باشند، گفت: دستابی به ماهواره در دهکده جهانی امری مهم است که برای تحقق آن باید همگان با همدلی تلاش بیشتری انجام دهند.
حکیمی درباره طرح های شهرستان رودبار اظهار داشت: سد آیت الله بهجت که در این شهرستان ساخته شده آب مورد نیاز 72 درصد از جمعیت گیلان را تامین می کند که با صرف اعتبار 200 میلیارد تومانی آماده آبگیری بوده و در هفته دولت امسال به طور رسمی با حضور مسئولان کشوری افتتاح می شود.
وی افزود: فاز نخست سد دیورش در رحمت آباد که وظیفه تامین آب آشامیدنی و کشاورزی توتکابن، رستم آباد، رودبار، منجیل و لوشان را برعهده دارد آغاز شده و با صرف 85 درصد از منابع فاینانس بر اساس ماده 56 و 15 درصد منابع دولتی بعد از گذشت سه سال به بهره برداری خواهد رسید.
نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی درباره تعریض آزاد راه رشت به قزوین در حوزه این شهرستان گفت: هم اکنون مسیر فعلی با 70 درصد پیشرفت فیزیکی در حال تعرض است تا در تعطیلات نوروز 94 به بهره برداری برسد.
وی با ابراز تاسف از کاهش رتبه گیلان در زمینه تولید زیتون اظهار داشت: هم اکنون استان فارس با داشتن 28 هزار هکتار باغ زیتون رتبه نخست کشوری را در تولید این محصول ارزشمند داراست و برای تحقق سطح زیرکشت 100 هزار هکتاری برنامه ریزی کرده است.
حکیمی با بیان اینکه گیلان پس از استان های فارس، کرمانشاه، هرمزگان، گلستان، زنجان و قزوین در جایگاه پایین تر قرار دارد، ادامه داد: این در حالیست که محصولات این استان ها در گیلان و با نام زیتون رودبار به فروش می رسد.
وی همچنین میزان گازرسانی به شهرستان رودبار را 19 درصد اعلام کرد و افزود: این در حالیست که میانگین استانی در بهره مندی از نعمت گاز 62 درصد است.
نماینده مردم شهرستان رودبار در مجلس شورای اسلامی از افتتاح پروژه گاز رسانی به جیرنده در هفته دولت خبر داد و اظهار داشت: مسیر لوشان به جیرنده و همچنین مسیر بلوکات روکش آسفالت خواهد شد تا مردم از خدمات آن بهرهمند شوند.
نظر شما