به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رشیدیان، بعدازظهر پنچشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه این استان اظهار کرد: حجم بالای پروژه های نیمه تمام این استان را با مشکل مواجه کرده و باید بودجه و اعتبار ویژه ای برای تکمیل این پروژه ها اختصاص یابد.
وی با اشاره به اینکه این استان دارای ظرفیت های فراوانی در تمامی حوزه ها و بخش هاست و باید از این ظرفیت ها به درستی بهره برداری کرد، افزود: هتلهای این استان 51 درصد تختهای کشور را در برمی گیرد و با این وجود تنها 22 درصد حجم زائران ورودی به مشهد از این هتلها استفاده میکنند.
وی یادآور شد: مشهد به عنوان پایتخت معنوی کشور و پایتخت فرهنگی جهان اسلام در سال 2017 نیازمند تقویت زیرساختها و اشاعه فرهنگ رضوی است.
وی با اشاره به اینکه 8 میلیون زائر بارگاه رضوی، به وسیله هواپیما و سایر زائران از طریق راه آهن و سیستم حمل و نقل جاده ای جابه جا می شوند، افزود: توسعه و تقویت خطوط ریلی باید مورد توجه قرار گیرد و از سویی دیگر برقی شدن خط ریلی مشهد- تهران می تواند در توسعه شرق کشور موثر باشد.
وی در زمینه مشکل کمبود آب در خراسان رضوی اظهار کرد: مسئله کمبود آب در این استان جدی بوده طوری که 89.8 درصد آب در حوزه کشاورزی مصرف می شود و اگر سرمایه گذاری صحیحی صورت پذیرد می توان در حوزه کشاورزی 30 درصد آب را در طول 3 سال کاهش داد.
استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اینکه طی سال جاری 20 میلیون دلار میزان صادرات مرزنشینان در مقابل 5 میلیون دلار واردات بوده است افزود: حجم بالای پروژه های نیمه تمام مانند سوهانی مرتب این استان را آزار می دهد و باید بودجه لازم برای این بخش اختصاص یابد.
وی توسعه روستایی را ضروری خواند و گفت: در حال حاضر به دلیل محدودیت اعتبار تنها توانستهایم در 29 روستا به ایجاد اشتغال و توسعه روستایی اقدام کنیم.
وجود 1500 پروژه نیمه تمام در خراسان رضوی
در ادامه این جلسه معاون هماهنگی و امور عمرانی استانداری خراسان رضوی از وجود 1500 پروژه نیمه تمام در این استان خبر داد و گفت: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام این استان 2500 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
محمدحسن واحدی با اعلام اینکه میزان اعتباراتی که برای این استان در نظر گرفته می شود کافی و به حق نیست، تاکید کرد: مشهد، پایتخت فرهنگی جهان اسلام است و باید ردیف بودجه ای برای پروژه های نیمه تمام این استان در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر 10 هزار میلیارد تومان اعتبار بحران در بودجه 93 بوده که در حال حاضر حتی یک ریال برای این بخش به خراسان رضوی اختصاص نیافته است.
نظر شما