محمد رضا طهماسبی در گفتگو با خبرنگار مهر، به اولین مرکز تخصصی"آموزشی، پیشگیری و تحقیقاتی" در استان زنجان اشاره کردو افزود: این مرکز در کشور به نوبه خود بی نظیر بوده و در پنج طبقه با زیر بنای 4 هزار متر مربع ساخته می شود و تاکنون 85 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
وی اظهار داشت: این انجمن برای اولین بار در کشور در راستای ارائه خدمات به بیماران کلیه، دیابت، فشار خون و مرکز مشاوره سالمندان احداث شده است.
مدیر انجمن کلیوی استان زنجان گفت: دو داروخانه فوریت های دارویی در استان زنجان فعال است و تاکنون نیز کمبود دارویی وجود نداشته است.
طهماسبی افزود: بخش دیالیز بیماران کلیوی بیمارستان ولی عصر(عج) جدید التاسیس است که فضای جدیدی نیز برای بیماران دیالیزی بیمارستان شهید بهشتی در این بیمارستان در حال ساخت است که این بیماران در زنجان به زودی در بیمارستان ولی عصر(عج) تجمیع می شوند.
وی تاکید کرد: هر بیمار که دیالیز می شود 4 ساعت تحت درمان است.
مدیر انجمن کلیوی استان زنجان گفت: از ابتدای تاسیس انجمن کلیوی در استان زنجان تعداد 600 نفر از بیماران دیالیزی استان با هماهنگی این انجمن در مرکز پیوند آذربایجان غربی و تهران پیوند کلیه شده اند.
مدیر انجمن کلیوی استان زنجان گفت: کاهش تعداد بیماران کلیوی در استان بیانگر این امر است که فعالیتهای آموزشی و پیشگیری انجمن و همسویی مردم با این برنامه بیشتر شده است.
طهماسبی به علل بیماری کلیوی اشاره کردو یاد آورشد: مهمترین علت ابتلا به بیماری کلیه کم تحرکی و مصرف غذاهایی پر چربی و پر نمک و به دنبال آن افزایش بیماری دیابت و فشار خون می باشد.
وی در ادامه به برنامه های آموزشی این انجمن در استان اشاره کرد وافزود: شناسایی تعداد 400 بیمار مراقبتی در معرض خطر و تشکیل پرونده حمایتی برای آنان در واحد بیمار یابی انجمن و درمان اولیه هزاران نفر از مراجعین دارای علائم و نشانه های بیماری در درمانگاههای تخصصی دولتی و مطب های خصوصی نشان از اطلاع رسانی و فرهنگ سازی به موقع این انجمن به شیوه های مختلف در مجامع عمومی و مراکز آموزشی با همکاری دانشگاهها و آموزش و پرورش در سال های متمادی بوده و در مقایسه با آمار کشوری موفق عمل شده است.
مدیر انجمن کلیوی استنان زنجان گفت: با توجه به اینکه در جامعه صنعتی امروزی با افزایش بی رویه بیماری کلیه مواجه هستیم که این افزایش هزینه سنگینی را در جهت تامین دارو و درمانها و تجهیزات اختصاصی و ساختمانی و نیروی انسانی برای دولت و خانواده ها به همراه آثار روحی و روانی به دنبال دارد که در این راستا به امر آموزرش و پیشگیری برای فرهنگ سازی می توان با درمان ساده تر و کمک هزینه کمتر در کاهش بیماری و عوارضی جانبی آن موثر بود.
طهماسبی گفت: بیماری کلیوی تا 1400 در استان سه برابر خواهد شد و این انجمن در استان این درصد را معکوس خواهد کرد.
وی افزود: با استفاده از شعار امسال جهانی "خود مراقبتی برای یک عمر سلامتی " و نقشه راه چشم انداز 5 ساله تدوینی کمیته پزشکی انجمن و تفاهم نامه فی ما بین دانشگاه علوم پزشکی و سایر دانشگاهها برنامه های آموزشی و پیشگیری را با اولویت بندی و هدف گذاری مشخص شده به ویژه در سنین دانش آموزی و دانشجوئی و سایر گروه های هدف به صورت عملی اجرا خواهد کرد.
نظر شما