۲۶ مرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۰۰

جمشید نژاد عنوان کرد:

فعالیت روابط عمومی‌ها در حوزه انتقاد باید پررنگ‌تر از تبلیغ باشد

فعالیت روابط عمومی‌ها در حوزه انتقاد باید پررنگ‌تر از تبلیغ باشد

زاهدان-خبرگزاری مهر: معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان اظهار داشت: فعالیت روابط عمومی‌ها در حوزه خودانتقادی و رفع مشکلات دستگاه‌های اجرایی باید از نقش تبلیغی پر رنگ‌تر باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر جمشیدنژاد ظهر یکشنبه در نشست شورای روابط عمومی‌های ادارات اجرایی سیستان و بلوچستان در استانداری اظهار داشت: دولت به دنبال تغییر شیوه ابلاغ به سمت اغنا است و در نظر دارد تا با اغنا نسبت به مشارکت پذیری بیشتر مردم و اقشار مختلف در برنامه‌های توسعه‌ای از این ظرفیت استفاده کند.

وی با بیان اینکه اگر مدیری مورد نقد رسانه ها قرار می گیرد باید این نقص را در حوزه روابط عمومی‌ها جستجو کرد افزود: روابط عمومی‌ها بهترین مشاور برا ی مدیران  دستگاه های اجرایی هستند و نقش بسزایی در شناسایی و رفع احتمالی نواقص در دستگاه‌های اجرایی و ارتقای خدمات به مردم را دارند.

وی اطلاع رسانی در خصوص خدمات انجام شده دولت و دستگاه‌ها را بسیار حائز اهمیت دانست و ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی اگر بهترین تلاش خود را برای جلب رضایت مردم انجام دهند اما در بخشی از این اقدامات خللی وجود داشته باشد در کسب رضایت مردم  موفق نبوده و لذا نقش روابط عمومی‌ها در دیده‌بانی و شناسایی این نقایص بسیار مهم است.

وی خطاب به مسئولان روابط عمومی‌ها گفت: تصور ذهنی برخی از مدیران و مسئولان روابط عمومی‌ها بر این است که همان اطلاعاتی را که ما داریم مردم نیز باخبر هستند اما واقعیت این نیست و باید مردم را از واقعیات و روند خدمات آگاه ساخت.

وی بیان داشت: روابط عمومی‌ها به عنوان تولید کننده یک کالا در قالب پیام، بروشور، آگهی و یا عملکرد باید مرغوبیت و کیفیت را مد نظر قرار داده و بر جذب مخاطب اندیشه کنند.

پیش شرط روابط عمومی سایبر انتقاد پذیری سازمان‌ها است

در این نشست همچنین مدیر خانه مطبوعات سیستان و بلوچستان با بیان اینکه نظم اجتماعی در دنیای امروزی نیازمند درک تغییرات اجتماعی است اظهار داشت: امروز به واسطه پیشرفت تکنولوژی باید نشت خبرها را در فضای سایبر رصد کرد و پیش از آنکه به بحران تبدیل شود در برابر آن واکنش نشان داد.

بابک رحیمیان با بیان اینکه پیش شرط روابط عمومی سایبر انتقاد پذیری سازمان‌ها است افزود: حداقل تکنولوژی که باید برای روابط عمومی الکترونیک استفاده شود استفاده از وبلاگ، وب سایت و همچنین تلفن همراه به منظور خروج از حالت اطلاع رسانی سنتی به سمت اطلاع‌رسانی نوین است.

وی با تاکید بر اینکه سبد پیام های روابط عمومی ها باید برای جمع وسیعی از افراد جامعه تهیه شود افزود: پیام‌ها باید با لایه های مختلف انسان‌ها و جامعه معنادار باشد و دیدگاه ما را با مخاطبان پیوند بزند.

رحیمیان در جمع  مدیران روابط عمومی های استان ابراز داشت: متاسفانه عدم همکاری لازم و عدم آشنایی روابط عمومی‌ها با کارکرد رسانه ها در استان موجب شده تا به جای فضای تعامل فضای تقابل در بین این دو حوزه حاکم شود.

وی در این نشست خواستار تشکیل نشست های بیشتر اصحاب رسانه با مدیران روابط عمومی به منظور اسیب شناسی و رفع موانع همکاری در وحدت رویه و توسعه استان شد.

کد خبر 2351749

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha