به گزارش خبرگزاری مهر، رکنالدین جوادی اظهار داشت: کشورهای چین و امارات متحده عربی مقصد کشتیهای صادراتی میعانات گازی فاز ١٢ میدان گازی پارس جنوبی بوده است و هم اکنون به طور متوسط ماهانه یک محموله میعانات گازی ازاین فاز به خارج از کشور صادر میشود.
مدیر عامل شرکت ملی نفت ایران خاطرنشان کرد: عملیات پیشراهاندازی و راهاندازی دو سکوی B و C فاز ١٢ میدان پارس جنوبی در دست اجراست و به نظر میرسد با توجه به پیشرفت مناسب در بخش پالایشگاهی، تولید گاز در این فاز تا پیش از فصل سرما افزایش یابد.
جوادی با تاکید بر توانمندی پیمانکاران ایرانی فعال در فاز ١٢ پارس جنوبی گفت: صنعت نفت ایران در بخش آفشور (دریا) روی پای خود ایستاده و توانسته حلقههای گمشده در این صنعت را بدست آورد، در حالی که در گذشته این صنعت برای ساخت یک جکت نیازمند شرکتهای خارجی بود.
هماکنون روزانه ٣٠ هزار بشکه میعانات گازی در دو ردیف (ترین) فاز ١٢ میدان پارس جنوبی تولید و پیشبینی میشود با راهاندازی سایر مراحل فرآیندی میزان میعانات گازی و سایر مشتقات تولیدی این فاز افزایش یابد.با فعالسازی گوی شناور صادرات میعانات گازی فاز ١٢ و عملیاتی شدن آن، ظرفیت صادرات این فاز به میزان 5 هزار متر مکعب در ساعت افزایش یافته است.
برگزاری 32 دوره آموزشی در پالایشگاه جم
مدیرعامل پالایشگاه جم خاطرنشان کرد: برای افزایش توانمندی و کارآیی کارکنان و مدیران پالایشگاه نسبت به برپایی دورههای تخصصی آموزشی اقداماتی انجام دادیم.
رحیم اسلامی از برگزاری 32 دوره آموزشی در پالایشگاه جم خبر داد و گفت: در مجموع تعداد 32 دوره آموزشی در سه ماه نخست امسال در این پالایشگاه اجرا شده که از این تعداد 29 دوره در حوزههای فنی تخصصی بوده است و با دعوت از اساتید برجسته دانشگاههای مهم کشور، دورههای آموزشی مختلف در مرداد ماه و شهریور ماه سال 1393 در اداره آموزش پالایشگاه برنامهریزی شده است. نظام مشارکت و همیاری نیز در سالجاری برنامههای مهمی تدارک دیده که این برنامهها با موفقیت عملیاتی شده است.
مدیرعامل پالایشگاه جم افزود: نظام همیاری و مشارکت به منظور جلب مشارکت و نظرات کارکنان در شناسایی موارد ناایمن نقش بیبدیلی داشته و اداره HSE با جذب تعداد 975 پیشنهاد، عملکرد مطلوبی در این زمینه داشته است.
نظر شما