۲۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۰:۳۹

رزم حسینی:

کرمان به قطب صنعتی تبدیل می‌شود/ حمایت ویژه از سرمایه‌گذاران

کرمان به قطب صنعتی تبدیل می‌شود/ حمایت ویژه از سرمایه‌گذاران

کرمان – خبرگزاری مهر: استاندار کرمان با اشاره به در دست اجرا بودن طرح‌های صنعتی متعدد در کرمان گفت: این استان به زودی به یکی از استان‌های مطرح به ویژه در بحث تولید فولاد تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رزم‌حسینی شامگاه گذشته در جمع سرمایه گذاران اظهارداشت: استان کرمان از پتانسیل‌های بالای معدنی و صنعتی برخوردار است و باید با استفاده از این داشته‌های غنی در مسیر توسعه گام برداریم.

وی تصریح کرد: کرمان بهشت معادن کشور است و باید در کنار این داشته‌ها با مدیریت صحیح در مسیر توسعه اقتصادی استان کرمان و ایجاد اشتغال حرکت کنیم.

وی خواستار توسعه صنعت در کنار معدن در استان کرمان شد و گفت: باید از خام فروشی مواد معدنی جلوگیری کنیم و ارزش افزوده مواد معدنی را در استان کرمان ایجاد کنیم.

وی تصریح کرد: تمام تلاشم را برای جلوگیری از خام فروشی در استان کرمان به کار می‌گیرم تا ثروت در کرمان ایجاد شود.

چند کارخانه صنعتی در هفته دولت در کرمان به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار کرمان به اجرای طرحهای مختلف فولاد در استان کرمان اشاره کرد و گفت در صورت اجرایی شدن و بهره‌برداری از این پروژه‌ها به زودی شاهد توسعه صنعتی استان به ویژه در زمینه تولید فولاد خواهیم بود.

وی به معادن گسترده سنگ آهن در استان کرمان اشاره کرد و گفت: در کنار این معادن معادن زغالسنگ و مجتمع‌های بزرگ صنعتی نیز وجود دارد  طرح‌های صنعتی همچنان در حال توسعه است.

مدیرعامل میدکو نیز در این جلسه به اجرای چندین طرح فولادی در استان کرمان اشاره کرد و گفت: در هفته دولت برخی از این طرحها به بهره‌برداری می‌رسند.

محمد پرومند افزود: چند پروژه این شرکت به زودی عملیاتی می‌شود و اما در هفته دولت دو کارخانه افتتاح می‌شود و در نهایت با بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اجرا تولید کنستانتره توسط این شرکت به 8 میلیون تن خواهد رسید.

کد خبر 2353737

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha