به گزارش خبرنگار مهر، سید حبیب اله موسوی بهار پیش از ظهر چهارشنبه در هفتمین همایش سراسری غدد درون ریز و متابولیسم کودکان در همدان اظهار داشت: توجه به رشته بسیار مهم و تخصصی کودکان و فوق تخصص غدد درون ریز و متابولیسم کودکان مایه مباهات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: شرط ادامه حیات سالم و درخشان یک ملت در جهان تقدیم نخبگان و نوآوران به دنیای علم در آینده و تربیت فرزندان سالم است.
وی بیان داشت: با گذشت 70 سال و استقرار طب مدرن در ایران و همچنین گذشت 35 سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران اساتید و دانشمندان کشور با تلاش های فوق العاده و تربیت دانشجویان، همت و آموخته های خود را در سفرهای علمی متعدد، به جامعه خدمت رسانی کردند.
موسوی بهار اضافه کرد: در راستای تلاش اساتید امروز دانشجویان در این عرصه تربیت و در کشور پراکنده شده و به تربیت نسل آینده مشغول هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان عنوان داشت: در زمان های نه چندان دور بیماران در ایران برای مداوا به خارج از کشور می رفتند اما با پیشرفت ایران در حوزه پزشکی طی سال گذشته 150 هزار نفر بیمار از خارج کشور به ایران برای مداوا مراجعه کرده اند.
وی در ادامه گفت: ایران در حوزه پزشکی و پژوهش های مرتبط با آن روز به روز در حال پیشرفت و فزونی است و در حوزه پژوهش نیز با تربیت دانشجویان هر روز تولید علم کشور به دنبال تحقیقات بیشتر می شود.
موسوی بهار ابراز داشت: در سال های اخیر، اساتید با تربیت دانشجویان متخصص، کیفیت علم را افزایش و شیب ملایم حوزه علم را به شیب تند تغییر دادند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اذعان داشت: در دهه اخیر کیفیت پژوهش ها افزایش یافته و همچنین مورد توجه سایر محققین در جهان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه وظیفه نسل امروز ما تولید ثروت از طریق تولید علم است، اظهار داشت: امروز باید به مباحثی مانند اقتصاد دانش بنیان، تجاری سازی، بورس ایده و غیره توجه کرد.
موسوی بهار با بیان اینکه یکی از راه های بسیار مهم برای کسب ثروت، تولید و فروش علم است، افزود: در ایالات متحده درآمد حاصل از فروش علم بالاتر از درآمد تجهیزات نظامی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان داشت: دولت تدبیر و امید پس از استقرار، با توجه ویژه به بحث بهداشت، طرح تحول نظام سلامت و برداشتن بسیاری از مخارج سنگین و کمرشکن از دانشگاه ها خدمت بزرگی را به جامعه پزشکی ارائه کرد تا جایگاه کشور را در راستای کسب ثروت ارتقا دهد.
دبیر هفتمین همایش سراسری غدد درون ریز و متابولیسم کودکان نیز در ادامه گفت: در این کنگره تلاش شده موارد مورد بحث به رشد، بیماریهای استخوانی، بیماریهای دستگاههای تناسلی و بیماریهای متابولیک محدود و از تکرار مطالب ارائه شده در کنگرههای قبلی پرهیز شود.
دکتر زهرا رضوی با بیان اینکه در پایان هر پانل، دستاوردها و توصیههای علمی به صورت مدون اعلام می شود و مورد استفاده پزشکان قرار می گیرد، افزود: حضور استادان و پزشکان باعث ارتقا هر چه بیشتر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی همدان و افزایش کیفیت برگزاری کنگرههای سالانه غدد اطفال می شود.
وی بیان داشت: این کنگره به دنبال برگزاری کنگرههای پیشین در شهرهای مشهد، اصفهان و شیراز که دستاوردهای ارزشمندی در زمینه تبادل اطلاعات در رشته بیماریهای غدد درون ریز و ارتباط بیشتر همکاران فوق تخصص غدد اطفال داشت، برگزار می شود.
دکتر رضوی یکی از اهداف برگزاری این کنگره در شهر همدان را آشنایی استادان برجسته کشور با ظرفیتهای علمی و امکانات موجود در دانشگاه علوم پزشکی همدان دانست و اضافه کرد: برگزاری این همایش، فرصت خوبی را فراهم می کند تا استادان و پزشکان علاوه بر تبادل علمی اطلاعات، از این فرصت برای بازدید از نقاط تاریخی شهر همدان استفاده کنند.
دبیر هفتمین همایش سراسری غدد درون ریز و متابولیسم کودکان با اشاره به اهمیت انجام مطالعات در خصوص بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم کودکان، عنوان داشت: محققان سرمایههای جامعه پزشکی هستند.
وی درمان درست در موارد مورد نیاز برای هورمون درمانی و جلوگیری از هزینههای غیرضروری در استفاده از داروهای گران قیمت، برنامههای اجرا شده در خصوص بیماری کم کاری مادرزادی تیروئید که هم اکنون بیش از 90 درصد نوزادان مبتلا به این بیماری تحت درمان قرار می گیرند را از جمله موفقیت های انجمن دانست.
نظر شما