۲۹ مرداد ۱۳۹۳، ۱۷:۱۷

زیرک خبرداد:

آغاز تحویل سبوس گندم به دامداران با نرخ مصوب پنج هزار و 200 ريال در گیلان

آغاز تحویل سبوس گندم به دامداران با نرخ مصوب پنج هزار و 200 ريال در گیلان

رشت - خبرگزاری مهر: معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از آغاز تحویل سبوس گندم به دامداران از سوی اتحادیه دامداران با نرخ مصوب پنج هزار و 200 ريال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید زیرک ظهر چهارشنبه در حاشیه جلسه بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به تحویل 24 هزار تن گندم به صورت ماهانه به کارخانجات آرد استان افزود:  پس از فرآوری این میزان گندم، با برآورد استحصال 15 درصدی به طور متوسط سه هزار و 600 تن سبوس به دست می آید.

وی اظهارداشت: از مجموع سبوس استحصالی از کارخانه‌های آرد استان، 500 تن سبوس در اختیار نانوایی‌ها قرار داده می‌ شود و سه هزار و 100 تن نیز از طریق اتحادیه دامداران بین کارخانجات تولید علوفه، مرغداران و سایر دامداران غیر عضو اتحادیه توزیع می شود.

معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت قیمت مصوب توزیع سبوس را پنج هزار و 200 ريال عنوان کرد و یادآورشد: گزارش توزیع سبوس از طریق اتحادیه دامداران هر ماه در اختیار استانداری گیلان، سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان جهاد کشاورزی استان قرار داده می شود و اداره بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت، بر نحوه عملکرد و توزیع سبوس در سطح استان نظارت می کند.

کد خبر 2354150

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha