به گزارش خبرنگار مهر، جلسه شوراي برنامه ريزي استان قزوین ظهر شنبه با حضور مرتضی روزبه استاندار قزوین، امید علی پارسا معاون برنامه ريزي استاندار، داود محمدی و رجب رحمانی نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، محمدعلی قاسمی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان و جمعی از مدیران و مسئولان استان در سالن جلسات استانداری برگزار شد.
مرتضی روزبه در این جلسه اظهارداشت: تشکیل مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان کار خوبی است اما قبل از آن باید جلسات گذشته را بازنگری کنیم و خروجی جلسات را بسنجیم و نقطه شروعی برای جذب سرمایه گذاری تعریف کنیم تا کارها روان شود.
وی تفزود: نباید دنبال کار تبلیغاتی باشیم بلکه کار عملیاتی واجرایی برای ما مهم است لذا ابتدا لازم است از برخی سرمایه گذارانی که به استان آمده اند و با مشکل مواجه شده اند نیز استفاده کنیم تا در شرایط جدید مشکلات گذشته را نداشته باشیم.
روزبه یادآورشد: در برنامه ریزی باید به گونه ای عمل شود تا وظایف ذاتی دستگاهها نیز دیده شود و اگر هماهنگی لازم نباشد هزینه دکرده و تامین جا و مکان و نیرو بی فایده خواهد بود.
این مسئول تصریح کرد: اگر برنامه ریزی مدونی صورت گیرد برای تامین مکان مشکلی نداریم و نیروی مورد نیاز را هم تامین می کنیم.
استاندار افزود: مدیران نباید فقط روايتگر مشكلات باشند بلکه لازم است با برنامه ریزی و تدبیر تلاش كنيم مسائل زیست محیطی و چالش های این حوزه را بشدت کاهش دهیم.
استاندار تصريح كرد: مطالبات سرزمینی اصراري كه ما در ستاد استانداري داشتيم كه ما مديران به جاي مطالبات در رابطه با مباحث مربوط به حفظ سرزمين بينديشيم.
وي تاكيد كرد: اگر مسئولان به مباحث تخصصي و بالاتر از آن به تعاليم ديني و قرآني توجه نكنند به هيچ جايي نخواهيم رسيد لذا بايستي از نقطه اي آغاز كنيم و و شيوه هاي مديريتي را با رويكرد حفظ منابع موجود تعریق کرده تا بتوانیم از تخريب طبيعت و محيط زيست جلوگيري كنيم.
استاندار افزود: موضوع محيط زيست با توجه به اهميتي كه دارد بايستي با قدرت بيشتري در استان پیگیری شود و اين رويكرد در حوزه هاي برنامه ريزي هم با جديت دنبال شود و از منظر مسايل زيست محيطي نيز در اين خصوص مدون خرکت کنیم.
روزبه گفت: ستادي در حوزه معانت برنامه ريزي تشكيل خواهد شد تا محتواي سند آمايش به روز شود و براي اينكه جلسات استانداري با پويايي لازم تشكيل شود دو نفر از مشاوران استانداری بر اساس دستورالعمل تدوين شده مسئوليت پيگيري مستمر و جدي مصوبات را بر عهده گرفته اند و مديران باید ارتباط مستمری با مدیران داشته باشند.
وي افزود: براساس بررسي هاي كارشناسي صورت گرفته در سال گذشته از روند جلسات تشكيل شده در استانداري تصميم بر اين شده يک ساماندهي لازم در اين خصوص صورت گيرد و لازمه اين امر نظم در جلسات وجود یک دبيرخانه فعال و حوزه كارشناسي قوي است كه بايستي مورد توجه مديران قرار گيرد.
روزبه تصريح كرد: مديران مي توانند در دبيرخانه هاي مختلف از كارشناسان خبره دستگاههاي اجرايي ديگر نيز بهره مند شوند و در خصوص پيگيري مصوبات نيز طوري عمل شود تا مواردی در جلسات به تصويب برسد كه اجرايي و كيفی باشد.
استاندار افزود: يكي از شاخص هاي ارزشيابي مديران و دستگاههاي اجرايي استان نوع رويكرد مديران در جلسات خواهد بود و جلساتي كه با حضور اينجانب و معاونان در استانداري تشكيل می شود باید مديران شخصاً شركت كنند.
نظر شما