مهدی طوایی حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: در حال حاضر نیاز اصلی فضای هنری استان نیازمند روان سازی روابط انسانی است.
وی در خصوص دستاوردهای حضور دولتی ها در استان، اضافه کرد: انتظار می رفت به جای صرف تاکید به ساخت یک تالار در تسهیل فعالیت ها و روابط تصمیم سازی شود.
طوایی حمیدی معتقد است به جای اینکه فضای فیزیکی به هنر شکل دهد این هنر و هنرمند است که به فضای فیزیکی شکل می دهد.
معاون هنری ارشاد اسلامی استان با اذعان به ضرورت درخواست تجهیز تالارهای فرهنگی و هنری اضافه کرد: عقیده هنرمندان بیشتر به تاکید بر حمایت از هنرمند است.
وی با بیان اینکه در هیچ یک از مراسمات رئیس جمهور به عنوان فعالان بخش هنری این استان دعوت نشدیم، تصریح کرد: در عین حال مصوبات و اظهارات پایانی رئیس جمهور اشاره ای به بخش فرهنگ و هنر نداشت.
وی افزود: مطالبات هنری و فرهنگی در کوتاه مدت پاسخ ندارد و به همین دلیل بهتر بود در تسهیل فعالیت ها تصمیم گیری شود.
وی تاکید دارد که اگر هنر این استان بر روی افراد متخصص سرمایه گذاری کرده و زمینه حمایت از هنرمند تسهیل شود می تواند به شکوفایی آن در آینده امیدوار بود.
معاون هنری ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه حتی ساخت یک تالار هزار نفری نیز با روابط فعلی و سیاست گذاری ها راه به جایی نمی برد، بیان داشت: بیش از تجهیز سخت افزاری نیازمند تجهیز نرم افزاری هستیم.
هزینه کرد حراج آثار طراحی اردبیل در امور خیریه
حمیدی در پاسخ به نحوه هزینه کرد حراجی اخیر آثار طراحی یه هنرمند اردبیلی گفت: در این نمایشگاه 40 اثر از سه هنرمند استان به حراج گذاشته شده بود.
وی افزود: قرار است مبالغ جمع آوری شده بعد از حراج به نفع بیماران نیازمند هزینه شود.
معاون هنری ارشاد اسلامی استان با بیان اینکه انتظارمی رفت شهروندان به آثار رئال علاقه مند باشند، تصریح کرد: در فرصت نمایشگاه مشخص شد اقبال عمومی به آثار انتزاعی بالا است.
وی تاکید کرد: فرهنگ حراج آثار هنری با اهداف خیریه باید نهادینه شود و در این راستا ارشاد اسلامی برنامه هایی در نظر دارد.
نظر شما