به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمود مرويان سه شنبه شب در نشست تخصصي "تببين اولويت هاي فرهنگي ويژه دختران" در مركز فرهنگي ديني حضرت زينب (سلام الله علیها) اظهار كرد: در حوزه های مختلف فعاليت هاي فرهنگي ويژه دختران دچار عقب ماندگي برنامه اي در كشور هستيم و همه موظفند كه در اين زمينه تلاش مضاعف داشته باشند.
مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي افزود: در سال 85 شوراي عالي انقلاب فرهنگي روز ولادت حضرت معصومه (سلام الله عليها) را روز دختر ناميد تا در جامعه توجه به مقوله دختران مضاعف شود و در فرهنگ عمومي نيز كاستي ها را برطرف كنيم.
حجت الاسلام مرويان گفت: در آموزه هاي اسلامي نگاه بلند و بالايي به دختران شده و در قرآن از دختر پيامبر به نام كوثر ذكر شده است و با عناوين ريحانه، حسنه، بركت آفرين، دختران مورد لطف قرار گرفته اند.
وي اين نگاه بلند و ايجاد احساس عزت در دختران را سرمايه اي ارزشمند در آموزه هاي ديني ما دانست و گفت: عزت نفس دختران جامعه سرمايه اي در برابر گرفتار شدن به آسيب هاي اجتماعي است.
مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي گفت: نامگذاري اين روز به نام دختر بايد فرصتي باشد تا به جايگاه اصيل انساني و نگاه متعالي در مورد دختران نزديك تر شويم.
وي با بيان اينكه بايد تلاش در جامعه اين باشد تا براي بهبود وضعيت دختران گام هاي اساسي تري برداريم؛ افزود: با اين نگاه كه دختران نيز مانند ساير اقشار جامعه در معرض فرصت ها و تهديدها هستند ساختار فرهنگي كشور را به سمت و سوي تربيت دختران پيش ببريم.
مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي خلاء اساسي توجه به دختران را در جامعه مشهود دانست و گفت: در جامعه ما نگاه حاكم توجه به مسائل كودكان، سالمندان و در جوانان نيز قشر پسران است و كمتر دختران و مسائل آنها مورد توجه قرار مي گيرد.
وي همچنين عنوان كرد: در اغلب عرصه هاي اجتماعي شامل آسيب ها و فرصت هاي جامعه و برنامه ريزي در خصوص آنها در مجموعه هاي دولتي و مردمي نگاه ها پسرانه است و از دختران غفلت مي شود.
حجت الاسلام مرويان ادامه داد: متاسفانه بيان برخي آسيب هاي پنهان در مورد دختران به تابو فرهنگي تبديل شده كه حل اين مسائل و معضلات را نيز مشكل تر مي كند.
مدير كل تبليغات اسلامي خراسان رضوي افزود: احيا و توسعه مقام مادران مي تواند در فرآيند آموزش دختران و حل مشكلات آنان موثر باشد.
نظر شما