به گزارش خبرگزاری مهر، فهیمه فیروزفر در نشستی خبری به مناسبت برگزاری پنجمین نمایشگاه تولیدات زنان بی سرپرست شهرداری تهران اظهار داشت: در پنجمین جشنواره زنان و تولید ملی پوشاک برند و تولید داخل با رویکرد تجلی هویت زنان ایرانی مسلمان ارائه خواهد شد که در این نمایشگاه علاوه بر نوشت افزار تولید، پوشاک، کارهای فرهنگی خاص در این نمایشگاه زنان و تولید ملی داریم.
حضور برندهای داخلی در پنجمین نمایشگاه زنان و تولید ملی
مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران در ادامه سخنان خود افزود: درخواست برندهای مختلف و کوثرهای ستاد توانمندسازی در سال جاری برای حضور در نمایشگاه افزایش یافته و خوشبختانه این استقبال به جایی رسیده که حق انتخاب داشته و می توانیم از برندهای مختلف در نمایشگاه داشته باشیم.
مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران ادامه داد: در راستای برگزاری نمایشگاه کار فرهنگی و آموزشی نیز انجام می شود که در این دوره از نمایشگاه کار آموزشی نیز بیشتر شده است.
فیروزفر همچنین تصریح کرد: در نمایشگاه امسال برای دختران 9 تا 13 ساله مانتوهای مناسب با سن آن ها عرضه می شود. همچنین در نمایشگاه امسال بخش تعاملی برای اولین بار ارائه می شود که غرفه های مختلفی تشکیل شده البته وسایلی که ارائه می شود فروشی نیست بلکه در تعامل ارائه دهندگان است.
60درصد از حاضران در نمایشگاه برندهای داخلی هستند
وی با بیان اینکه 60 درصد از حاضران در نمایشگاه برندهای داخلی هستند، گفت: در نمایشگاه امسال بالغ بر 100 غرفه خواهیم داشت که 40 درصد این غرفه ها کوثرهای ستاد توانمندسازی است که پوشاک و مانتو، کالای خواب در سطح خرید مردم ارائه خواهد شد. همچنین در حیاط این نمایشگاه غرفه موادغذایی را نیز خواهیم داشت.
پایش اطلاعات زنان سرپرست خانوار
مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران با اشاره به پایش جامعه اطلاعات زنان تحت پوشش ستاد توانمندسازی خاطرنشان کرد: با بیان اینکه لازم است اطلاعات این زنان یکپارچه شود. البته ما در ستاد توانمندسازی، نرم افزاری را تهیه کردهایم و میتوانیم آن را در اختیار خیران قرار دهیم تا آنان اطلاعات زنان سرپرست خانوار تحت پوشش خود را در آن وارد کنند و بدین ترتیب بتوانیم با کمک همدیگر برنامه ریزی مناسبی برای زنان سرپرست خانوار انجام دهیم.
فیروزفر با اشاره به اقدامات انجام شده در ستاد توانمندسازی شهرداری تهران برای زنان سرپرست خانوار گفت: هر یک از زنان تحت پوشش ما از شناسنامه الکترونیک برخوردار هستند و با تحلیل اطلاعات آن بتوانیم برنامه ریزی های لازم را برای هر یک از زنان در زمینه هایی مانند اشتغال و آموزش انجام دهیم.
وی یادآور شد: اطلاعات زنان سرپرست خانوار و خانواده های آن ها تکمیل شده و از سیستم های مختلفی استفاده کردیم سعی شده تا نیازهای زنان سرپرست خانوار را شناسایی کنیم از طرفی پکیج هایی برای دختران شهرداری در نظر گرفته شده قرار شد تا این بسته ها برای دختران زنان سرپرست خانوار نیز در نظر گرفته شود.
17 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران
مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش شهرداری تهران با بیان اینکه 17 هزار زن سرپرست خانوار تحت پشش شهرداری هستند، اظهارداشت: 17 هزار خانواده تحت پوشش ستاد توانمندسازی هستند که این خانواده ها 26 هزار فرزند دارند. از این زنان 110 تا 120 نفر کارآفرین شده اند. ستاد به زنان کمک ماهانه نمی کند بلکه آن ها را توانمند می کند و این نگاه توانمندسازی مهم است.
وی اضافه کرد: در مجموع 2.5 میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم. به معنای دیگر 12.1 درصد خانوارهای کشور زن سرپرست خانوار هستند. 300 هزار زن سرپرست خانوار در تهران داریم. 130 مرکز تحت عنوان کوثر نیز در مناطق 22 گانه تهران داریم.
فیروزفر اظهار داشت: همچنین در بحث استقبال از مهر درخواست کردیم که اگر هدیه ای در نظر گرفته می شود اقدامی صورت بگیرد که از آن امتیازی به این افراد داده شود.
اجرای طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
مدیرستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران با اشاره به طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: قرار است طرح جامع توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در شهرستان ری به صورت آزمایشی اجرا شود و پس از پیدا کردن نقاط ضعف آن این طرح در سراسر کشور اجرا شود.
وی درباره صادرات محصولات تولید شده توسط زنان سرپرست خانوار تحت پوشش ستاد توانمندسازی نیز گفت: بازار کار زنان سرپرست خانوار و کارآفرین هایی که در کوثرها مشغول هستند، بازار را تامین کنند. در بحث صادرات کشورهایی مانند ترکیه و مصر که محصولات این زنان را دیده اند اذعان داشتند که این محصولات قابلیت صادرات را دارند. از طرفی سایت توانمندسازی بزودی آپلود خواهد شد تا امکان فروش اینترنتی نیز فعال شود.
نظر شما