به گزارش خبرگزاری مهر، حمید چیت چیان در جمع مدیران صنعت آب و برق هرمزگان ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد شهدای دولت؛ رجایی و باهنر گفت: علیرغم تلاش های بی وفقه مدیران صنعت آب و برق ، نگرانی های هرمزگان در این بخش جدی است.
چیت چیان از تلاش مدیران این صنعت قدردانی کرد و گفت: باید در راستای رفع مشکلات صنعت آب و برق این استان بیش از این تلاش کنیم چراکه ما نتواسته ایم در حد ارزش و جایگاه مردم این استان به آنان خدمات کامل ارائه کنیم.
مقام عالی وزارت نیرو گفت: ما تلاش خواهیم کرد پروژه های آب و برق را در این استان به پایان برسانیم.
چیت چیان با اشاره به اینکه مردم هرمزگان در کنار آب هستند اما آب کافی ندارند، تصریح کرد: این نوید را به مردم این استان می دهم که با استفاده ازظرفیت آب دریا و اجرای طرح " تهاب" تولید همزمان آب و برق، آب مورد نیاز آنان را تامین کنیم.
وی افتتاح نیروگاه تولید آب و برق مپنا در شهرستان قشم را از جمله این طرح ها عنوان کرد و گفت: افتتاح این پروژه با توجه به محدودیت منابع آبی، یکی از نیازهای اصلی کشور است.
چیت چیان طرح تهاب را یکی از 9طرح کلان پیشنهادی وزارت نیرو به مجلس اعلام کرد و گفت: امید است با توجه به ظرفیت استان های جنوبی کشور(وجود صنایع نفت و گاز) و امکان تولید برق ارزان و آب شاهدتصویب و اجرای این طرح باشیم.
وی عنوان کرد: تاكنون بيش از2هزار ميليارد تومان قرارداد با بخش خصوصي براي اجراي پروژه هاي آب و فاضلاب و آبشيرين كن بسته شده است كه هزار ميليارد تومان ديگر نيز طي هفته آينده منعقد مي شود.
وزير نيرو به يكي از دغدغه هاي صنعت آب و برق اشاره كرد و گفت: يكي از مشكلات اصلي ما فاصله معنادار قيمت تمام شده آب و برق با قيمت فروش آن هاست.
چيت چيان با بيان اينكه آب در اين استان حقيقتا ارزش فوق العاده اي دارد، تصريح كرد: ما معتقديم كه اين دغدغه مانعي است كه در برابر تمامي پويايي وزارت نيرو قرار گرفته و ضروريست با استفاده از تبصره 3 بتوانيم تعرفه ها را به صورت عادلانه تعيين كنيم كه هم به نفع مردم و هم راه را براي فعاليت هاي بيشتر شركت هاي اين صنعت باز مي كند.
وي گفت: خوشبختانه در بخش آب اقدامات خوبي انجام شده اما استان هرمزگان از حيث منابع آب شيرين با محدوديت مواجه است كه منابع آبي موجود تكافوي نياز آبي آن را نمي كند و با توجه به ساحلي بودن اين استان بايستي از ظرفيت شيرين سازي آب دريا استفاده كرد.
چيت چيان گفت: تاكنون عمده آبشيرين كن ها با روش RO (نياز به برق براي توليد آب) بوده اما امروز با اجراي طرح توليد همزمان آب و برق (طرح تهاب)مي توانيم نياز آب و برق استان هاي ساحلي را تامين كنيم.
مقام عالي وزارت نيرو در ادامه با بيان اينكه تاكنون هيچ طرحي با اعتبارات دولتي شروع نشده، تاكيد كرد: باید تمامي منابع اعتباري دولتي خود را براي به بهره برداري رساندن طرح هاي موجود كنيم.
وي افزود: تاكنون بيش از2هزار ميليارد تومان قرارداد با بخش خصوصي براي اجراي پروژه هاي آب و فاضلاب و آبشيرين كن منعقد شده كه هزار ميليارد تومان ديگر نيز طي هفته آينده منعقد مي شود. همچنين 6هزار ميليارد تومان پروژه براي اجراي بخش خصوصي تعريف شده است.
نظر شما