به گزارش خبرنگار مهر، محمد نفریه صبح سهشنبه در نخستین همایش کشوری فوریتهای اجتماعی در محل هتل طرقبه مشهد ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این همایش در دهه کرامت عنوان کرد: سازمان بهزیستی آسیب دیدگان اجتماعی را در تیتر و اولویت خودش قرار داده است بر همین اساس تا کنون کارهای خوبی در این زمینه انجام شده که گرفتن ردیف بودجه یکی از آنها است.
نفریه ابراز کرد: بحث آسیب های اجتماعی برای جامعه در حال گذار ما شکل خاص خودش را دارد، نمیگویم شرایط خیلی بد است اما زیبنده کشور ما نیست.
وی گفت: تکنولوژی باید درست استفاده شود چرا که در برخی موارد باعث تغییر خانوادهها از حالت متمرکز به پراکنده شده است.
وی با اشاره به قانون جدید گرفتن کودکان از خانواده های بد سرپرست ابراز کرد: این امر برای جلوگیری از کودک آزاری و کاهش آسیبهای اجتماعی به این کودکان است.
نفریه در ادامه گفت: ما قصد نداریم این کودکان را از خانوادهشان جدا کنیم ولی اگر مجبور باشیم برای جلوگیری از آسیب به آنها این کار را خواهیم کرد.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی ضمن اشاره به کار های حمایتی انجام شده در اورژانس اجتماعی عنوان کرد: ارتقای بودجه یکی از این کارهایی بوده که از 17 میلیارد تومان در سال گذشته به 30 میلیارد تومان رسیده است.
وی توجه به پدافند عامل را از دیگر کار های انجام شده در این راستا دانست و افزود: این امر در سال گذشته طی چند مرحله انجام شد و امسال هم انجام میشود.
نفریه همچنین به استخدام نیرو برای اورژانس اجتماعی در سراسر کشور اشاره کرده و گفت: تلاش میکنیم از طریق ریاست جمهوری مجوز این کار را بگیریم.
وی با بیان اینکه امیدواریم چنین همایشهایی سالانه برگزار شود، ابراز کرد: برگزاری چنین همایشهایی در ارتقای سطح آگاهی و تاثیرگذاری آموزشهای افراد موثر خواهد بود ضمن اینکه باید برای نیرو هایمان پروتکلهای آموزشی داشته باشیم و کلاس های آموزشی را بیشتر کنیم.
همچنین در این همایش تهمینه شکیب مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: بهترین هدف اورژانس اجتماعی فراهم کردن پایگاهی برای مراجعه آسیب دیدگان است.
وی با بیان اینکه امیدوارم دولت از سند آسیب های اجتماعی حمایت کند، افزود: این سند به گونه ای طراحی شده که از اعتبارات ذاتی اش استفاده کند.
شکیب عنوان کرد: کارشناسان ما در بخش اورژانس اجتماعی علاوه بر وظیفه اصلی، کار شناسایی آسیبها را هم انجام میدهند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی اظهار کرد: در برخی از مداخلات، معاونت اجتماعی نمیتواند به تنهایی وارد شود و نیاز است بقیه معاونتها هم ورود پیدا کنند.
شکیب گفت: در خراسان رضوی 55 مرکزفوریت های اجتماعی داریم که در سال گذشته بیش از 30 هزار نفر از خدمات بهزیستی خراسان رضوی استفاده کره اند.
نخستین همایش کشوری فوریتهای اجتماعی از یازدهم شهریورماه و به مدت دو روز در محل هتل طرقبه مشهد با حضور مسئولان کشوری بهزیستی و مدیران و معاونان بهزیستی خراسان رضوی و دیگر استان ها و اساتید برجسته دانشگاه های کشور کار خود را آغاز کرده و به بررسی راهکارها و چالشهای فوریتهای اورژانس اجتماعی می پردازد.
نظر شما