به گزارش خبرگزاري "مهر"، " كاي هيرشمن" معاون رئيس موسسه پژوهش تروريسم در ايالت هسن آلمان در گفت وگو با روزنامه تاگس اشپيگل همچنين اظهار داشت : گروه القاعده در صدد است با تحريك قوميت هاي مختلف در اين كشور زمينه را براي افزايش حملات ترويستي فراهم كند .
"هيرشمن" در ادامه تصريح كرد : برخي از عملياتهاي زرقاوي در مناطق سني نشين عراق انجام مي شود و تعداد ديگري از اين عمليات ها در مناطق شيعه و كردنشين اين كشور اتفاق مي افتد.
وي با بيان اين مطلب كه زرقاوي حتي چند روز پيش آشكارا به شيعيان عراق اعلان جنگ داده است ، افزود : با توجه به اين امر با بروز يك جنگ داخلي در عراق مواجه هستيم و به نظر مي رسد عراق نيز اوضاعي همانند افغانستان پس از عقب نشيني نيروهاي شوروي سابق را پيدا كند.
معاون رئيس موسسه پژوهش تروريسم در ايالت هسن آلمان همچنين معتقد است: در زمان خروج ارتش سرخ از افغانستان، گروه هاي اسلامگراي افغان توانستند بهعنوان قدرت جديد در اين كشور ظاهر شوند.
هيرشمان درباره تاثير كاهش تعداد نيروهاي نظامي آمريكا در عراق نيز اظهار داشت : آمريكاييها نبايد هرگز به عراق ميرفتند اما اكنون نيز نبايد به سادگي از اين كشور خارج شوند. آنها موظف هستند ثبات نسبي را به عراق بازگردانند.
نظر شما