۱۲ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۳۳

رحمانی فضلی در حاشیه نشست دولت:

بزودی معاون سیاسی را با هماهنگی روحانی مشخص می کنم/عدم ورود دولت به انتخابات شورای شهر 

بزودی معاون سیاسی را با هماهنگی روحانی مشخص می کنم/عدم ورود دولت به انتخابات شورای شهر 

وزیر کشور با بیان اینکه قرار نیست دولت از کسی در انتخابات شورای شهر حمایت کند، گفت:نیروهای امنیتی ما کاملا مسلط به اوضاع مرزها هستند به ویژه در منطقه غرب کشور آمادگی کامل داریم که اگر اقدامی صورت گیرد و مرزهای ما تهدید شود بدون هیچ تردیدی مقابله می کنیم و در شرایط لازم اقدام می کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه نشست هفتگی هیات دولت در جمع خبرنگاران درخصوص اقدامات دولت درباره برنامه ششم توسعه گفت: برنامه ششم توسعه یکی از موضوعات مهم و در دستور کار رئیس جمهور است که یک عقب افتادگی تاریخی در حوزه تعادل و توازن در مناطق داریم.

وی به یکی از مشکلات و عقب افتادگی های برنامه ششم توسعه اشاره کرد و گفت: فقر عمومی، مهاجرت و حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ دلایل مشخصی دارد که نیازمند رعایت توازن و توسعه پایدار است.

وزیر کشور تاکید کرد: باید در برنامه ششم توسعه به ردپای موثری برای توسعه و پایداری در مناطق برسیم.

رحمانی فضلی در پاسخ به سوالی درباره عدم حمایت دولت از اصلاح طلبان در انتخابات شورای شهر گفت: قرار نیست دولت در انتخابات شورای شهر از کسی حمایت کند شورای شهر یک نهاد دموکراتیک است که با رای مردم اعضای آن انتخاب می شوند و انتخاب رئیس شورا بر طبق آرای اعضا است و تغییر و تحول در هیات رییسه طبیعی است.

وی افزود: طبیعی است همه جریانات سیاسی برای تصرف مسئولیت ها در هیات رئیسه فعالیت کنند در این انتخابات نیز ترکیب آرا به گونه ای شد که در این انتخابات آقای چمران انتخاب شدند و وزارت کشور هیچ نظری در این باره نداشته و نخواهد داشت.

وزیر کشور تاکید کرد که در انتخابات مجلس آینده نیز دولت هیچ دخالتی نخواهد داشت و وظیفه دولت و وزارت کشور بستر سازی برای اجرای صحیح انتخابات است.

رحمانی فضلی در پاسخ به سوالی درباره اهمیت مرزهای کشور اظهار داشت: ما در منطقه ای قرار گرفته ایم که هم از سوی افغانستان و پاکستان و هم از سوی مرزهای شرقی متوجه ناپایداری هایی هستیم. بحث اشرار، گروهک های تروریستی و سوءاستفاده از مرزها در این شرایط طبیعی است و عده ای نیز مخالفت و عقده نسبت به ایران دارند.

وی تاکید کرد: نیروهای امنیتی ما کاملا مسلط به اوضاع مرزهای هستند، به ویژه در منطقه غرب کشور آمادگی کامل داریم که اگر اقدامی صورت گیرد و مرزهای ما تهدید شود بدون هیچ تردیدی مقابله کنیم و در شرایط لازم اقدام می کنیم.

وزیر کشور به شرایط کنونی عراق اشاره کرد و تصریح کرد: خوشبختانه وضعیت عراق به نفع دولت مرکزی است و اتحاد و یکپارچگی در عراق دیده می شود و کشورهای همسایه نیز خطر داعش را درک کردند و به هر بهانه ای درصدد هستند این مقوله را حل کنند.

رحمانی فضلی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر درباره نقش وزارت کشور در مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: وزارت کشور در حوزه مفاسد اقتصادی ورود نکرده و ضرورتی هم نداشته است اما استانداران باید براساس سیاست های ابلاغی دولت در این باره نظارت کامل داشته باشند.

وی افزود: در حوزه اجرایی و عقد موافقت نامه ها وزارت کشور هر کمکی برای حمایت از این سیاست ها انجام می دهد و نقش پشتیبانی دارد.

وزیر کشور در پاسخ به سوالی درباره معرفی معاون سیاسی امنیتی این وزارتخانه اظهار داشت: معاون سیاسی معاونت مهم و تاثیرگذاری در وزارت کشور است. عزل و نصب ها در این وزارتخانه، تقسیمات کشوری، بررسی احزاب و برگزاری انتخابات از وظایف این معاونت است.

وی با تاکید بر اینکه بنده حساسیت خاصی برای انتخاب این معاونت دارم گفت: تلاش کردم افرادی را شناسایی کنیم که برخی خودشان به علت سنگینی این مسئولیت قبول نکردند و برای دو سه کاندیدایی که معرفی کردم باید با دولت و نظر رئیس جمهور انطباق دهم که به زودی آن را اعلام کنیم.

همچنین رحمانی فضلی در ادامه این نشست خبری با بیان اینکه بسته خروج از دولت با رویکرد افزایش صادرات است گفت: در این بسته به دنبال افزایش تولید با رویکرد صادرات هستیم.

وی با بیان این که بازارچه های مرزی نقش بسیار مهمی در صادرات کالا دارد، گفت: قرار شد کارگروهی موضوع صادرات در مناطق مرزی را پیگیری کند.

وزیر کشور در خصوص خانه احزاب گفت: مبنای اصلی دولت این بوده است که با تکیه بر مردم و مشارکت آنان در فرآیند تصمیم گیری و تصمیم سازی و اقدام می توانیم موفق شویم.

وی افزود: در حوزه سیاست هم بار اصلی بر دوش دولت است. خانه احزاب نیز مشکلاتی از نظر حقوقی و قانونی داشته است و یکی از آنان به دلیل عدم برگزاری مجمع عمومی و عدم تجدید جواز بوده است.

وی ادامه داد: در آخرین جلسه ای که با احزاب داشته ایم توافق شد که یک کارگروهی با مشارکت وزارت کشور، نمایندگان مجلس و نمایندگان احزاب تشکیل شود که در دو حوزه قانون انتخابات و خانه احزاب به بحث و بررسی بنشینند و این جلسات مستمراً در مرکز آموزش و پژوهش وزارت کشور برگزار می‌شود و هر زمان که به جمع بندی رسیدند نتایج اعلام می‌شود.

وزیر کشور در ادامه با بیان این که آیا وزارت کشور که به دنبال ایجاد توازن و تعادل در کشور است آن را در قالب تقسیمات کشوری اعمال می کند گفت: بحث توازن و تعادل به این معنا نیست که وزارت کشور وارد تقسیمات کشوری شود.

وی تصریح کرد: وزارت کشور به این فکر نیست که به این مساله ورود کند و یا با همین وضع موجود توازن و تعادل را سازماندهی خواهیم کرد.

وی همچنین با اشاره به شعار دولت مبنی بر اعتدال گفت: ما اعتدال را در حوزه جغرافیایی نیز خواهیم  و تعادل و توسعه در همه مناطق ایجاد می کنیم.

رحمانی فضلی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر نفوذ گروهکی وابسته به ریگی در شرق کشور گفت: در قسمت شرقی کشور امید مردم بسیار بالا است و همبستگی بسیار مناسبی نسبت به حکومت و دولت دارند.

وی با اشاره به این که سفر به سیستان و بلوچستان جزو اولین سفرهای استانی دولت یازدهم بود گفت: طرح های بسیار خوبی در این سفر استانی برای وضعیت معیشتی مردم در این استان در نظر گرفته شد که معاونت برنامه ریزی و راهبردی رئیس جمهور همه منابع آن را تخصیص دادند و مردم نیز راضی هستند و در آینده نزدیک با اجرایی شدن این طرح ها تغییر را در این استان خواهیم دید.

وی همچنین با اشاره به حادثه گروگانگیری 5 مرزبان گفت: همچنان که شاهد بودید دولت با استفاده از ظرفیت های اجتماعی و نفوذ ریش سفیدان این منطقه توانست گروگان ها را آزاد کند.

وی همچنین در خصوص کشته شدن ریگی گفت: همچنان که در خبرها آمده است به دلیل درگیری داخلی این حادثه اتفاق افتاده و این از علایم آن است که تندروی ها در این منطقه و حتی خود این گروه با مخالفت مواجه می‌شود.

 

کد خبر 2363438

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha