اين نويسنده در گفت و گو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر ، با بيان مطلب فوق افزود : تشكل هاي فرهنگي نويسندگان يا شعرا ، در صورت كاركرد صحيح مي توانند مقدار زيادي از مشكلات اجتماعي ما را حل كنند .
عضو انجمن قلم ايران ، در ادامه ، گفت : به اين ترتيب تشكل هاي مردمي و غير دولتي خيلي راحت مي توانند جاهاي خالي و كمبود هاي اجتماعي را شناسايي كنند و به پركردن خلاء هاي فرهنگي جامعه اقدام كنند .
وي افزود : در شرايط كه مشكلاتي براي جامعه پيش مي آيد و شعراء مي توانند با شعر خود و نويسندگان با قلم خود در جامعه شور آفريني كنند و بر ذائقه مردم تاثير بگذارند و حركت آفرين باشند .
پرويز تصريح كرد : برخي از تهاجماتي كه به جامعه صورت مي گيرد ، فقط از طريق حركت هاي فرهنگي و تلاش هاي اهل قلم و ادب قابل پاسخگويي است و طبيعتا فعاليت هاي اهل فرهنگ در اين زمينه بهتر از هر حركتي مي تواند در مقابله با تهاجم موثر واقع شود .
وي خاطر نشان كرد : اين تشكل هاي فرهنگي و ادبي مي تواند در اين حركت ها بسيار موثر واقع شوند اما متاسفانه ما يك تشكل فراگيرفرهنگي را در سطح كشور شاهد نيستيم .
اين عضو انجمن قلم ايران در عين حال اذعان كرد: در كشور ما يك تشكل فراگير براي شعرا و نويسندگان كه بتواند همه طيف ها را در بر بگيرد ، نداريم و تشكل هاي فرهنگي موجود غير صنفي و بيشتر تشكل هاي فرهنگي هستند .
وي خاطر نشان كرد : اگرچه نمي توان حركت ها فرهنگي را از حركت هاي صنفي جدا كرد ، اما با اين حال هنوز هيچ حركتي فراگير صنفي در هيچ كدام از اين تشكل ها به وجود نيامده است .
اين نويسنده در ادامه افزود : در كشور ما شاعر و نويسندگي شغل محسوب نمي شود ، ولي اگر نويسندگان براي خودشان مي توانستند تشكلي صنفي داشته باشند مي توانستد فعاليت هاي خود را به عنوان يك حرفه مطرح كند .
نظر شما