۱۹ شهریور ۱۳۹۳، ۱۳:۵۸

افراش:

ترویج اخلاق قرآنی در جامعه و خانواده سعادت آینده کشور را تضمین می کند

ترویج اخلاق قرآنی در جامعه و خانواده سعادت آینده کشور را تضمین می کند

قزوین- خبرگزاری مهر: معاون ارتباطات وفن آوری اطلاعات سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: با ترویج اخلاق دینی و اسلامی در جامعه بویژه خانواده ها میتوان مسیر درست حرکت مردم را ترسیم و سعادت آینده کشور را تضمین کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف افراشته معاون ارتباطات وفن آوری اطلاعات  سازمان دارالقرآن الکریم کشور ظهر چهارشنبه با حجت‌الاسلام علی نعمت الهی مدیر کل تبلیغات اسلامی قزوین دیدار و گفتگو کرد.

معاون ارتباطات وفن آوری اطلاعات سازمان دار القرآن‌ الکریم با اشاره به نقش تربیت اخلاقی و آراسته شدن به فضائل اخلاقی گفت: اخلاق و رفتار نقشی مهم در جامعه و خانواده دارد و اگر ما در جهت آموزش اخلاق قرآنی کم‌ کاری کنیم خیلی از مسیر‌ها را اشتباه طی می‌کنیم.

افراش گفت: بحث تربیت قرآنی برای فعالان قرآنی نباید مورد غفلت واقع شود بلکه باید با برنامه ریزی درست و هماهنگ، این بخش از فعالیت‌های قرآنی هم مد نظر قرار گیرد تا شاهد تربیت افرادی باشیم که هم در ظاهر و هم در باطن عامل به قرآن و آموزه‌های قرآنی باشند.

حجت‌الاسلام علی نعمت الهی نیز در این دیدار گفت: ارتباط با قرآن و نماز به خصوص از سنین نوجوانی می تواند واکسینه ای مطمئن برای مقابله با هجمه های فرهنگی و هواهای نفسانی باشد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در این دیدار، با اشاره به تعالیم انسان ساز و پیشبرد دین اسلام، حیات مسلمانان را حیات فرهنگی و آمیخته با آموزه های اخلاقی و اجتماعی دانست.

علی نعمت الهی، اصحاب قرآنی را مبلغان و رسولان آموزه های این کتاب آسمانی و معلمان اخلاق و آداب انسانی دانست و اظهار داشت: قاریان و حافظان باید با تلاشی گسترده در مسیر نشر هر چه بیشتر آموزه های انسان ساز قرآن کریم کوشا باشند.

در ادامه جلسه هیئت مدیره اتحادیه موسسات قرآنی استان قزوین با حضور یوسف افراش معاون ارتباطات وفن آوری اطلاعات سازمان دار القرآن الکریم کشور و جواد قلی پور مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی قزوین در محل اتحادیه موسسات قرآنی استان قزوین برگزار شد.

افراش در این دیدار اظهارداشت: ارتباط با قرآن و نماز به خصوص از سنین نوجوانی می تواند واکسینه ای مطمئن برای مقابله با هجمه های فرهنگی و هواهای نفسانی باشد.

معاون ارتباطات و فن آوری سازمان دارالقرآن الکریم کشور با اشاره به تعالیم انسان ساز دین مبین اسلام، حیات مسلمانان را حیات فرهنگی و آمیخته با آموزه های اخلاقی و اجتماعی دانست.

این مسئول، اصحاب قرآنی را مبلغان و رسولان آموزه های کتاب آسمانی و معلمان اخلاق و آداب انسانی دانست و اظهار داشت از قاریان و حافظان قرآن انتظار می رود تا با تلاشی گسترده در مسیر نشر هر چه بیشتر آموزه های انسان ساز قرآن کریم کوشا باشند.

در ابتدای این جلسه  اشرف الدین قاسمی  مدیر عامل اتحادیه موسسات قرآنی استان قزوین گزارشی از عملکرد این اتحادیه ارائه داد و خواستار اعتبارات لازم جهت برگزاری کلاسهای قرآنی شد.

کد خبر 2367906

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha