به گزارش خبرنگار مهر، پیروز ارجمند ظهر امروز پنج شنبه در جمع هنرمندان حوزه موسیقی استان کردستان در سنندج گفت: برای اطلاع و آشنایی هر چه بیشتر با وضعیت و مشکلات موسیقدانان کشور هر هفته به یکی از استان ها سفر می کنم.
وی یکی از دغدغه های خود را در حوزه موسیقی نواحی و کلاسیک در کشور خواند و عنوان کرد: تاکنون چهار فاز از برنامه هایی که در وزارت ارشاد
وی با اشاره به اینکه در موسیقی شرایط سختی را تاکنون پشت سرگذاشته ایم، اظهارداشت: هیچ هنری به اندازه موسیقی به انقلاب خدمت نکرده است ولی متاسفانه در طول سال های گذشته مورد بی مهری و کم لطفی های فراوانی قرار گرفت.
دفتر موسیقی وزارت ارشاد محل ناامنی برای دلالان موسیقی
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در دولت تدبیر و امید دفتر موسیقی وزارت ارشاد محل ناامنی برای دلالان موسیقی و مامن امنی برای هنرمندان این حوزه است.
ارجمند یکی از برنامه های وزارت ارشاد را اصلاح ساختار اداری خواند و عنوان کرد: بخشی از اقدامات ما در این مدت از روی کارآمدن دولت یازدهم تاکنون مبارزه با مافیای موسیقی بوده است و این مهم همچنان ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: متاسفانه این مافیای موسیقی در دولت گذشته حتی سیاست موسیقی کشور را هم تعیین می کردند و دولت کمترین نقش را در این امر ایفا می کرد.
وی از الکترونیکی کردن تمامی فعالیت های مربوط به دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد تا پایان مهر ماه امسال خبرداد و گفت: الکترونیکی کردن فعالیت ها به منظور صیانت از حقوق ارباب رجوع صورت گرفته است و بدین گونه شاهد انجام سریع و به موقع درخواست های متقاضیان خواهیم بود.
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: از زمان فعالیت این دفتر در دولت تدبیروامید تاکنون آثار ارسالی به شورای شعربه صفر رسیده است و در طول یک هفته تمامی آثار بررسی و نتیجه آنها اعلام می شود.
ارجمند با بیان اینکه صنعت موسیقی در ایران 10 برابر سینما درآمدزاست،بیان کرد: درآمدزایی بالای صنعت موسیقی نشان از مصرف محصولات موسیقی به صورت 100 درصدی در کشورماست.
وی ادامه داد: از نظر کمی میزان مصرف محصولات موسیقی 6 تا 7 برابر صنعت سینما، تئاتر و هنرهای تجمسی است.
وی با اشاره به اینکه در دوره های گذشته آیین نامه ای دربرگیرنده ظرفیت موسیقی کشور تدوین نشده بود، اظهارداشت: خوشبختانه آیین نامه ای توسط دفتر موسیقی وزارت ارشاد تدوین شده است و یکی از بندهای این آیین نامه مربوط به اختصاص بخشی از درآمد کنسرت ها به حمایت از موسیقی های محلی و کلاسیک است.
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: آنچه در موسیقی پاپ و سنتی ارائه می شود در شان و متناسب با موسیقی کشورمانیست و عدم سخت گیری های لازم منجر به تولید آثار بی کیفیت می شود.
ارجمند با اشاره به اینکه عدم امنیت شغلی اکنون یکی از دغدغه های جوانان است، افزود: معتقدم در عرصه موسیقی هیچ کسی بیکار نیست ولی متاسفانه بیشتر این افراد با عدم احساس امنیت شغلی مواجه هستند.
ایجاد سرای موسیقی مقامی و سنتی در سراسر کشور
وی عنوان کرد: برای اینکه اهالی موسیقی مورد حمایت وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی هم قرار گیرند درصدد ایجاد صنف موسیقی در کشور هستیم.
وی از ایجاد سرای موسیقی و سنتی در سراسر کشور خبرداد و اظهارداشت: این سرا به عنوان مرکز فعالیت استادان موسیقی محلی راه اندازی می شود.
مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: این سراها محلی برای انجام اقدامات پژوهشی، ضبط کار، انتقال اطلاعات به صورت شفاهی به نسل جوان و نوجوان و در کل یادگیری موسیقی ایجاد می شود.
ارجمند اعلام کرد: طرح ایجاد سراهای موسیقی ذکر شده مصوب شده و در بودجه ای هم برای حمایت از آنها اختصاص داده شده است.
وی یکی دیگر از برنامه های دفتر موسیقی وزارت ارشاد را تاسیس بنیاد ارکستر خواند و اظهارداشت: هم اکنون برای حمایت از کل ارکسترهای کشور درصدد ایجاد بنیاد ارکسترها در کشور هستیم که این مهم نیاز به تصویب هیئت دولت دارد.
نظر شما