به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر مقدسي صبح شنبه در مراسم اختتاميه دومين كارگاه ملي طبيعتگردي كه در شهميرزاد برگزار شد، با بيان اينكه طبيعتگردان بايد تلاش كنند مردم را به طبيعت نزديك كنند، گفت: هدف كارشناسان طبيعتگردي بايد نزديك كردن انسان شهر زده به دامن طبيعت باشد.
وي، طبيعتگردي را در افزايش سلامتي و روحيه شادابي و نشاط در مردم موثر دانست و افزود: محيط هاي طبيعي بايد حفظ و معرفي شود.
قائم مقام سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اهميت برگزاري كارگاه طبيعت گردي در معرفي مناطق طبيعي كمتر شناخته شده، گفت: برگزاري اين كارگاه نقش موثري در بالندگي بدنه كارشناسي سازمان ميراث فرهنگي دارد.
مدير كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان نیز در این مراسم با اظهار امیدواری از اینکه طبيعتگردان سفيران خوبي براي استان باشند، اظهار داشت: اميدواريم، برگزاري اين كارگاه در جذب هر چه بيشتر گردشگران به منطقه موثر باشد.
محمدحسين بحرالعلومي با تاكيد بر رونق صنعت گردشگري استان سمنان، گفت: این استان نياز به معرفي و اطلاع رساني شايسته جاذبه هاي گردشگري از طريق ابزارهاي كارآمد اطلاع رساني مانند صدا و سيما و رسانه هاي ملي و بين المللي دارد.
وي با اشاره به اهميت اجراي طرح آمايش سرزمين در توسعه گردشگري استان سمنان، ابراز داشت: اميدواريم طرح جامع گردشگري استان امسال نهايي شود.
مدير كل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان سمنان ايجاد و توسعه زيرساختهاي مورد نياز در روستاهاي هدف گردشگري استان، احياء جاده سنگفرش، توسعه طبيعتگردي در مناطقي از جمله پارك ملي توران شاهرود، پرور، خوش ييلاق و ... را از جمله طرح هاي در دست اجرا توسط اين اداره كل براي توسعه گردشگري استان اعلام كرد.
رئیس شورای اسلامی شهر شهمیرزاد نیز در این مراسم خواستار اجراي طرح جامع گردشگري اين شهر شد و گفت: متاسفانه هنوز مطالعات اوليه اين طرح نيز انجام نشده است.
عبدالخالق خاکسار اظهار داشت: شهميرزاد در سال 1386 به عنوان شهر نمونه گردشگري بين المللي معرفي شد و از همان سال قرار شد طرح جامع گردشگري اين شهر اجرا شود كه متاسفانه تا كنون انجام نشده است.
وي با بيان اينكه هنوز مطالعات اوليه اين طرح نيز انجام نشده است، گفت: مجموعه شهرداري و شوراي اسلامي شهميرزاد خواستار اجراي اين طرح هستند.
رئیس شورای اسلامی شهر شهمیرزاد اجراي طرح جامع گردشگري را در اطمينان بخشي به سرمايه گذاران براي سرمايهگذاري در شهميرزاد موثر دانست و افزود: شهميرزاد داراي ميراث طبيعي فراوان است و ميتواند به مكان مناسبي براي سرمايهگذاري در حوزه گردشگري تبديل شود.
خاكسار با ابراز سپاس از فعاليتهاي انجام شده توسط اداره كل ميراث فرهنگي استان سمنان در رابطه با ثبت آثار تاريخي و توجه به گردشگري شهميرزاد، گفت: شهميرزاد نياز به تامين زيرساختها براي ارائه خدمات به گردشگران دارد.
وی، وجود پارك، كمپينگ، فضاهاي اقامتي و هتل را در جذب گردشگر به اين شهر موثر دانست و گفت: شهمیرزاد از شهرهای زیبا و خنک استان سمنان است که سالانه پذيراي هزاران گردشگر است.
رئیس شورای اسلامی شهر شهمیرزاد در خاتمه با یادآوری اینکه بزرگترين باغ گردوي جهان با وسعت 700 هكتار نيز در اين شهر واقع شده است خاطرنشان کرد: اين شهر داراي جاذبه هاي طبيعي زيبا و محصولات متنوع كشاورزي و ... است كه برخي از اين محصولات مانند گردو و آلو داراي اهميت صاداراتي و شهرت بين المللي هستند.
دومين كارگاه ملي آموزش طبيعت گردان با عنوان"توسعه پايدار طبيعتگردي در مناطق چهارگانه حفاظت محيط زيست به منظور توانمندسازي جوامع بومي"در استان سمنان با حضور بيش از 70 كارشناس طبيعت گردي برگزار شد.
در پايان مراسم اختتاميه به كارشناسان شركت كننده در كارگاه، گواهينامه آموزشي ارائه شد.
استان سمنان به دلیل داشتن مناطق و موقعیت مناسب طبیعی و وسعت کافی و اينكه بیش از 23 درصد از وسعت استان را مناطق حفاظت شده و پناهگاه حیات وحش تشکیل میدهد، جايگاه مناسبي براي طبيعت گردان است.
نظر شما