اسماعيل ارزاني بيرگاني ظهر دوشنبه در مراسم رونمايي پوستر بيست و ششمين جشنواره تئاتر خوزستان اظهار كرد: درشهرستان اهواز با كمترين سالن ها و امكانات هنرمندان براي احياي فرهنگ و تئاتر استان تلاش مي كنند.
وي افزود: يكي از مشكلات تئاتر استان نبود سالن هاي نمايش است كه اميد مي رود با پيگيري هاي اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي خوزستان اين مشكل در آينده نزديك حل شود.
ارزاني در پايان گفت: اين جشنواره با حمايت چندين دستگاه و ارگان در 26 شهريور كار خود را آغاز مي كند و تلاش ما اين است كه جشنواره به صورت مطلوبي برگزار شود.
سيد صادق فاضلي دبير اجراي بيست و ششمين جشنواره تئاتر خوزستان نيز در اين مراسم عنوان كرد: 100نفر از هنرمندان شهر اهواز درگير اجراي برگزاري اين جشنواره هستند كه براي اولين بار دبيري اين جشنواره توسط مدير كل فرهنگ و ارشاد به خود هنرمندان واگذار شده است. در مجموع تعداد 11 اثر پس از داوري به مرحله نهايي راه يافتند.
وي افزود: در هيئت داوري از نيروهاي با تجربه اي استفاده شده و پوستر اين جشنواره را نيز رسول حق جو طراحي كرده است. در مراحل اوليه جشنواره بعد از حذف ارسال متن نمايش آثار به صورت فيلم به دبيرخانه ارسال شد و از ميان اين 50 فيلم در بازبيني هاي اوليه 22 اثر انتخاب شدند.
فاضلي تصريح كرد: در مرحله دوم بازبيني آثار كه بعد از اجراهاي عمومي آنها به مدت 5 الي 6 شب در سالن هاي مختلف و با حضور داوران ومسئولان صورت گرفت 11 اثر به مرحله پاياني راه يافتند. همچنين براي داوري در اين جشنواره ازهنرمندان خوزستاني دعوت شد.
دبير اجراي بيست و ششمين جشنواره تئاتر خوزستان با اشاه به مصادف شدن برگزا ي جشنواره با هفته دفاع مقدس بيان كرد: در زمينه دفاع مقدس چند اثر با اين موضوع به مرحله پاياني راه پيدا كردند كه 4 نمايش از تعداد كل 11 اثر برگزيده از شهرستان اهواز و در زمينه هاي مختلف چون خصلت هاي بومي، قوميت هاي استان و موضوعات اجتماعي است.
وي در ادامه عنوان كرد: مدت برگزاري اين جشنواره 5 روز است كه از 26 شهريور ماه آغاز و تا 30 شهريور ادامه دارد كه برنامه تماشاخانه شبكه استاني نيز اخبار جشنواره را پوشش مي دهد.
فاضلي در پايان گفت: بخش ويژه اين جشنواره تجليل از هنرمنداني است كه ديگر در بين ما نيستند.
.............
عكس از عبدالوهاب كروشاوي
نظر شما