۲۶ شهریور ۱۳۹۳، ۱۸:۲۵

کریمی فر:

کمبود 200 معلم در مدارس مقطع متوسطه لرستان/ برای دبیران مازاد چاره‌اندیشی شود

کمبود 200 معلم در مدارس مقطع متوسطه لرستان/ برای دبیران مازاد چاره‌اندیشی شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش لرستان از کمبود 200 معلم در مدارس مقطع متوسطه استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، گودرز کریمی فر عصر چهارشنبه در جلسه نشست مشاور وزیر و مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش با اعضای شورای معاونین آموزش و پرورش لرستان و روسای آموزش و پرورش مناطق و شهرستان‌های استان اظهار داشت: مهمترین سیاست‌های محوری وزارت آموزش و پرورش مطابق بسته اجرایی پنج برنامه شامل ارتقای کیفیت آموزشی، توسعه امور پرورشی و تربیت بدنی، توسعه فن آوری اطلاعات، توجه به امر تعلیم و تربیت و بهسازی و اعتلای منابع انسانی است.

وی به برخی اقدامات شورای آموزش و پرورش اشاره و عنوان کرد: ما مصمم هستیم در راستای سالم‌سازی و کیفیت بخشی مسائل آموزش و پرورش در شوراهای مختلف شرایطی برای تصمیم گیری در بدنه آموزش و پرورش ایجاد کنیم که توجه کیفی به دوره‌های ضمن خدمت و ملزم کردن مدیران به داشتن برنامه و برش استانی یکی از برنامه های شورای آموزش و پرورش است.

مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان در اینباره افزود: در شورای آموزش و پرورش استان موفق شدیم مجوز تاسیس اردوگاه 200 هکتاری را در مسیر آزاد راه خرم آباد - پل زال و با کمک استاندار لرستان و نماینده ولی فقیه در استان لرستان دریافت کنیم و کارهای مقدماتی در این منطقه در حال اجرا است.

کریمی فر به دیگر اقدامات صورت گرفته در آموزش و پرورش لرستان اشاره کرد و بیان داشت: راه اندازی اتاق ایده و خلاقیت، اجرای طرح همگام با مدیران و همراه با نوآوران و اجرای طرح پیشکسوتان فکور تا بازنشستگان صبور از دیگر اقدامات آموزش و پرورش لرستان است.

وی اظهار داشت: به دنبال این هستیم که شورای تحقیقات و کمیته پژوهشی لرستان را فعال کرده و از معلمینی که اهل تحقیق هستند در همایشی از آن ها بعنوان معلمین مولف تجلیل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان توجه ویژه به دستور کارهای شورای معاونین را از دغدغه‌های خود دانست و گفت: معتقد هستیم اگر دبیر شورای معاونین ترازی کمتر از معاونین داشته باشد در کار خود موفق نخواهد شد.

کریمی‌فر تصریح کرد: انتظار داریم هیچ معلمی در هیچ منطقه‌ای از استان فاقد ابلاغ نباشد و برای دبیران مازاد بایستی چاره ای اندیشیده شود.

وی در رابطه با فعالیت های صورت گرفته برای بازگشایی مدارس گفت: بسیاری از همکاران ما برای بازگشایی مدارس ساعت‌ها و روزها وقت گذاشته اند و روی پروژه مهر نظارت داشته اند به طوریکه تا کنون تخلفی در این زمینه وجود نداشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان لرستان گرفتن هرگونه وجهی را از دانش آموزان مدارس دولتی ممنوع دانست و بیان داشت: این موضوع را بطور جدی دنبال کردیم و در این زمینه موردی مشاهده نشده است مگر اینکه این امر به صورت اختیاری از جانب اولیاء انجام گرفته باشد.

کریمی فر گفت: توجه به تعمیق باورهای دینی، بهسازی فضای نمازخانه ها و مقابله با تهاجم فرهنگی از جمله مسائلی است که مورد توجه آموزش و پرورش استان لرستان است.

وی وجود بسته های حمایتی مطرح شده توسط وزیر آموزش و پرورش را راهکاری برای حل چالش های مالی درحوزه آموزش و پرورش دانست و افزود: در لرستان با کمبود 500 تا 900 معلم در مقطع ابتدایی و 200 معلم در مقطع متوسطه اول و دوم مواجه هستیم که امیدواریم بتوانیم این مشکل را حل کنیم.

مدیر کل آموزش و پرورش استان لرستان گفت: توجه به بزرگسالان در آموزش از راه دور و نهضت سواد آموزی یکی دیگر از برنامه های نظارتی در وزارت آموزش و پرورش است.

مدارس فرسوده لرستان در آینده مشکل ساز خواهند شد

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان خرم آباد هم در این نشست گفت: مدارس فرسوده لرستان در آینده مشکل ساز خواهند شد.

اسداله عباس‌زاده از افزایش 20 درصدی مدارس هئیت امنایی در منطقه یک خرم آباد خبر داد و گفت: در راستای سیاست‌های پنجگانه وزیر آموزش و پرورش شاهد روی آوردن اولیاء و دانش آموزان به مدارس هیئت امنایی هستیم که این مدارس پتانسیل خوبی برای خدمت رسانی به مردم هستند.

عباس زاده نسبت به وجود مدارس فرسوده در استان هشدار داد و اظهار داشت: بیش از 60 درصد مدارس استان فرسوده و تخریبی هستند که این وضع هشداری برای آینده است.

وی به برخی مشکلات حوزه  آموزش و پرورش اشاره کرد و بیان داشت: استخدام بدون ضابطه افراد غیر تخصصی، کمبود نیروهای مستخدم، نبود بانکی مختص به فرهنگیان برای ارائه تسهیلات به این قشر و نیمه تمام ماندن طرح رتبه بندی معلمان از جمله این مشکلات هستند.

سرپرست آموزش و پرورش ناحیه یک شهرستان خرم آباد خواستار پیگیری وزارت آموزش و پرورش برای استخدام فرزندان فرهنگیان شد و عنوان کرد: توجه به ساماندهی بیمه تکمیلی فرهنگیان نیز یکی از مواردی است که بایستی مد نظر قرار گیرد.

سرانه دانش آموزی برای مدارس دولتی لحاظ شود

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد تعداد دانش آموزان بروجردی را 50 هزار نفر برشمرد و گفت: تعداد دانش آموزان ابتدایی مهر ماه امسال 25 هزار نفر هستند که نسبت به سال گذشته چهار درصد رشد داشته اند.

جمشید ابوالفتحی با اشاره به اینکه تعداد سه هزار و 28 نفر معلم در مدارس بروجرد خدمت می کنند اظهار داشت: در سیستم مدیریتی یکی از وظایف مدیر نظارت همه جانبه است.

وی عنوان کرد: یکی از مشکلات در آموزش و پرورش شهرستان فرسوده بودن وسایل نقلیه است که باید برای تهیه وسایل نقلیه اقدام انجام شود.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد بیان داشت: مدیران در اداره مدارس دولتی و با توجه به کم بضاعت بودن خانواده های دانش آموزان این مدارس با مشکلات جدی مواجه هستند لذا لازم است سرانه دانش آموزی برای مدارس دولتی لحاظ شود.

وجود دبیر هنر متخصص در سطح مدارس استان کم است

اسکندر قنبری مدیر آموزش و پرورش شهرستان دوره چگنی  نیز اظهار داشت: با توجه به سند تحول بنیادین در رابطه با استفاده از نیروهای متخصص در آموزش و پرورش ولی متاسفانه در بحث انتخاب معلم هنر همچنان مشکلاتی وجود دارد.

وی افزود: هنوز هنر و رشته هنر در آموزش و پرورش جای خود را پیدا نکرده است به طوریکه وجود دبیر هنر متخصص در سطح مدارس کم بوده و درس هنر در مدارس ساعت پر کن است.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان دوره چگنی به مشکلات موجود در آموزش و پرورش اشاره کرد و بیان داشت: در بحث ارتقاء و کیفیت بخشی به آموزش جذب نیروهایی تحت عنوان طرح مهرآفرین برای آموزش و پرورش مشکل ایجاد کرده‌اند و با شرکت در دوره هایی بسیار اندک وارد مدارس شده‌اند.

قنبری افزود: لذا انتظار می رود راه چاره ای علمی و قانونی در این رابطه مدنظر وزارت آموزش و پرورش باشد چرا که استفاده از این افراد مناسب نبوده و خروجی این موضوع در آینده مشخص خواهد شد.

کد خبر 2372509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha