به گزارش خبرگزاري مهر، احمد ضيايي افزود: بودجه بخش فني و عمراني سازمان آتش نشاني در سال 83، 122 ميليارد و 402 ميليون ريال بوده است كه اين رقم با بيش از 100 درصد افزايش به 265 ميليارد و 881 ميليون ريال رسيده است .
به گفته وي ، بافت شهري حاكم بر كلان شهر تهران كه تركيبي از شكل سنتي و ساختار مدرن شهري است برنامه ريزي ، ايمن سازي شهر، رسيدن نيروهاي امدادي به محل حادثه بعنوان اصلي ترين عامل جلوگيري از وارد آمدن خسارت را با مشكلات عديده اي مواجه كرده است لذا اين سازمان بدنبال چيدمان مطلوب و افزايش ايستگاهها و تجهيز آنها به انواع تجهيزات و ماشين آلات است.
مديرعامل سازمان آتش نشاني تهران اضافه كرد : تا پايان سال 83 ، 70 ايستگاه حريق ، 11 ايستگاه نجات سنگين و 5 ايستگاه پشتيباني فعال داشتيم كه در سال 84، 9 ايستگاه جديد به آن اضافه شده است.
وي در خاتمه آغاز احداث 7 ايستگاه جديد ، اتمام عمليات ساخت 7 ايستگاه در حال احداث ، برنامه ريزي براي ساخت ساختمان مركزي آتش نشاني و مركز آموزش عالي صالح آباد ، خريد و تجهيز 20 دستگاه خودرو نجات ، خريد تجهيزات امداد و اطفاء و ماشين آلات اورژانس ، خريد كلاه و لباس هاي ضد حريق و 5 دستگاه الكتروكمپرسور را از جمله برنامه ها و اقدامات توسعه اي سازمان آتش نشاني در نيمه دوم امسال عنوان كرد.
نظر شما