حجتالاسلام محمود مرویان حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: هر اقدام فرهنگی باید از مناطق محروم و روستاها آغاز و به سایر نقاط تسری یابد و در این راستا تدوین شناسنامه فرهنگی برای این مناطق در دستور کار قرار دارد تا ثمره فعالیت های تبلیغی و فرهنگی در سطح جامعه ماندگار باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی ادامه داد: پیگیری مباحث آموزشی خانواده و زنان سرپرست خانوار، کاهش آمار طلاق و ارتقاء توانمندیهای اجتماعی، انسجام اسلامی و وحدت ملی؛ در قالب اقدمات فرهنگی از سوی تبلیغات اسلامی این استان در تمامی مناطق به ویژه مناطق روستایی و محروم دنبال شده است.
حجتالاسلام مرویان حسینی با اعلام اینکه طی سالهای گذشته 68 درصد اعتبارات تبلیغات اسلامی در روستاهای بزرگ و مناطق محروم این استان هزینه شده، افزود: امروز شرط اثربخشی فعالیت های فرهنگی وجود همافزایی میان دستگاههای گوناگون است البته روحانیون نیز نقش موثر و بسزایی در مباحث آموزشی و فرهنگی دارند.
وی یادآور شد: در طول سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی بخش عمدهای از فعالیتهای تبلیغاتی در روستاها متمرکز بوده و شاخصترین این اقدامات استقرار مبلغان است و اکنون در روستاهای زیر 200 خانوار شاهد استقرار روحانی هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی تاکید کرد: در حال حاضر آمار معضلات و آسیبهای اجتماعی نظیر طلاق و بزهکاری با حضور روحانیون در قالب طرح استقرار و هجرت کاهش یافته است.
حجتالاسلام مرویان حسینی تصریح کرد: امروزه روحانیون تنها به برگزاری نماز و دعا نمی پردازند بلکه کلاسهای مشاوره خانواده و مهارت زندگی به منظور کاهش آمار طلاق و برپایی گفتمان دینی را در مسیر فرهنگسازی و ارائه سبک زندگی دینی انجام داده و به ایجاد آرامش، حفظ وحدت اجتماعی و تقویت هویت دینی کمک میکنند.
به گفته وی در حال حاضر با کمک دستگاه های مرتبط در 500 روستا شناسنامه فرهنگی تهیه و تدوین شده است.
نظر شما