به گزارش خبرنگار مهر، دکتر انوشیروان محسنیبندپی در مراسم تودیع و معارفه مدیر بیمه سلامت استان تهران که روز یکشنبه برگزار شد، افزود: قانون بیمه خدمات درمانی رایگان در سال 73 در قانون مصوب شد، اما متاسفانه در دولتهای قبلی این قانون اجرایی نشد، اما با توجه به اینکه در اولویت برنامههای دکتر روحانی قرار گرفت، به همین دلیل در سال جاری این قانون عملیاتی شد.
وی تاکید کرد: در استان تهران به عنوان یک کلانشهر 800 هزار نفر فاقد دفترچه بیمه بودند که در تحقیقی که شهرداری در سال 91 انجام داد، مشخص شد که 4.6 درصد مردم در پرداخت هزینههای سلامت دچار مشکل و فلاکت هستند و همچنین در مشهد به عنوان دومین کلانشهر کشور بیش از 300 هزار نفر فاقد دفترچه بیمه بودند.
محسنیبندپی تاکید کرد: سه اولویت در برنامههای سازمان بیمه سلامت و دولت وجود دارد که یکی از آنها کاهش پرداخت از جیب مردم بود که متاسفانه در گذشته سالانه 700 هزار نفر به دلیل پرداخت هزینه های بالا دچار مشکل شده، به طوریکه برای پرداخت هزینههای درمانی مجبور به فروش لوازم زندگی خود می شدند و این در حالی بود که در دولتهای گذشته نگاه حداقلی نیز به موضوع سلامت وجود نداشت.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت با اشاره به ارتقاء بسته خدمتی سلامت و ارتقاء دفترچههای بیمه مردم تصریح کرد: دفترچههایی که در گذشته در دست مردم بود، مراکز درمانی آنها را نمی پذیرفتند و این به این دلیل بود که بیمارستانها با بدهی های 10 ماهه امکان ارائه خدمات مناسب به مردم نداشتند.
به گفته وی، در دولت یازدهم در همان ابتدا دکتر روحانی اولویت های بعدی را کنار گذاشت و در بخش سلامت 12 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری کرد و همچنین 65 درصد اعتبارات بیمه ای رشد کرد و البته 800 میلیارد تومان نیز بابت ارائه خدمات مناسب در اختیار سازمان بیمه سلامت قرار داد و تمامی اینها بستری را فراهم کرد تا بتوانیم با آسودگی خاطر رسالتهایی که بر دوشمان گذاشته شده را انجام دهیم.
محسنیبندپی با اشاره به اینکه طی دو ماه، 6 میلیون نفر در طرح بیمه همگانی ثبت نام کردند، گفت: بر اساس صیانت از بیمهشدگان توانستیم اقدامات لازم را برای پرداخت حق بیمه آنها فراهم کنیم به طوری که در حال حاضر در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر، 5 درصد حق بیمه و سایر شهرها مردم 10 درصد حق بیمه پرداخت می کنند.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت تاکید کرد: باید برنامهریزیهای لازم و اقداماتی فراهم کنیم تا در لایحه بودجه سال 94 و قانون برنامه ششم توسعه بتوانیم نقش سلامت را به بهترین وجه در نظر داشته باشیم و بر اساس آن برنامهریزیهای لازم را ارائه دهیم.
وی ادامه داد: باید با ذینفعان بخش سلامت مانند وزارت بهداشت، نظام پزشکی و... در خصوص تدوین اطلاعات بهموقع و بههنگام در بخش سلامت همکاریهای لازم انجام شود تا تمامی منابع لازم در بخش سلامت تحقق یافته و با مشکلی مواجه نشویم.
محسنیبندپی گفت: در حال حاضر مدیر جدید بیمه سلامت استان تهران کار سختی را آغاز خواهد کرد، به دلیل اینکه با 70 بیمارستان سر و کار دارد که هر کدام از رؤسای بیمارستانها خودشان را بالاتر از وزیر می دانند به همین دلیل کار سختی را در پیش دارند.
نظر شما