به گزارش خبرنگار مهر، کریم مظفری عصر چهارشنبه در بازديد خبرنگاران از اين پروژه گفت این پروژه با هدف تامین آب شرب منطقه ، جلوگیری از سیلاب و آبیاری اراضی کشاورزی احداث شده است و این سد 36 میلیون متر مکعب آب شرب شهرهای پایین دست تامین و 25 هزار هکتاراز اراضی کشاورزی را آبیاری می کند.
مظفری به و قوع سیلاب در سال 78 اشاره کرد وگفت : یکی از مزیت های سد گلورد این است که درصورت پر بودن مخزن ، بخشی از سیلاب 50 ساله را در خود جای می دهد.
وی اهداف جانبی احداث این سد را انرژی برقابی ، توسعه دامپروری و صنایع جنبی کشاورزی ، پرورش آبزیان ، ایجاد اشتغال و توسعه گردشگری دانست و افزود: برای آب گیری این سد 45 میلیارد تومان اعتبار نیازداریم و بیش از 50 میلیارد تومان اعتبار نیز اختصاص به زمان پس از آبگیری دارد.
وی با بیان اینکه این سد باید در سال 91 به اتمام می رسید ، گفت : متاسفانه بدلیل کمبود بودجه این طرح تاکنون به بهره برداری نرسیده است.
مدیر پروژه سد گلوردبیان داشت : این سد یکی از بهترین سدهای استان محسوب می شود و این سد جزو سه سد بزرگ استان بوده است و برای احداث این سد حدود 400 نفر در دو شیفت 5_ 7 بعد از ظهر و 3 _5 صبح مشغول به فعالیت هستند.
مظفری همچنین پیشرفت فیزیکی این پروژه را بیش از 70 درصد عنوان و تصریح کرد: 70 درصد از نیروها بومی و 30 درصد غیر بومی هستند.
این مقام مسئول نوع سد را سنگریزه ای با رویه بتنی دانست و ادامه داد : این تجربه جدیدی که در حال بومی شدن است.
وی مزیت این نوع سد را در استانهای شمالی سرعت ساخت آن برشمرد واذعان کرد : کاهش حجم بدنه و مناسب با اقلیم مازندران از مزیت های دیگر این طرح است و مهمترین دغدغه این پروژه بتن رویه است و بتن رویه حدود 86 درصد پیشرفت فیزیکی داشته که ظرف چند ماه آینده به اتمام می رسد.
نظر شما