رجبعلی خسروآبادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: پس از تفویض امور آموزشی به اداره کل استانی از سوی معاونت گردشگری، اولین نشست مدیران موسسات آموزش گردشگری با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران برگزار شد، هدف از این نشست تقویت ارتباط میان صنعت گردشگری و موسسات آموزشی بود چراکه صنعت و بخش آموزش در حوزه مدیریت گردشگری باید ارتباط محکم و پایداری داشته باشند تا بتوانند بر اساس نیاز صنعت نیروی ماهر و متخصص تربیت و آموزش دهند.
این مسئول ضمن تاکید بر لزوم حمایت مضاعف دستگاه حاکمیتی از موسسات آموزشی فعال در صنعت گردشگری نوید داد: در این راستا اولین گام جهت استفاده از تسهیلات مقرر در قانون، با صدور پروانه برای موسسات آموزش گردشگری برداشته شد.
فعالیت 1700 دفتر خدمات مسافرتی در استان تهران
وی توسعه و ارتقای آموزش را یک وظیفه حاکمیتی برشمرد و افزود: هنگامی که بخش خصوصی در امر آموزش وارد می شود، دولت باید تسهیلات لازم برای حمایت قانونی از این موسسات را فراهم کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از فعالیت هزار و 700 دفتر خدمات مسافرتی در سطح استان خبر داد و متذکر شد: در این زمینه ما به حداقل هزار و 700 مدیر فنی و مدیر آژانس مسافرتی آموزش دیده نیاز داریم.
خسروآبادی ضمن پویا خواندن صنعت گردشگری خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های بازآموزی یک نیاز اساسی برای شاغلین فعال در صنعت گردشگری پایتخت است که باید به منظور ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات مورد توجه جدی قرار گیرد.
نظر شما