۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۷:۲۰

انواری:

ايجاد مشاغل خانگي راهکار برون رفت از بيكاري در خراسان جنوبی است

ايجاد مشاغل خانگي راهکار برون رفت از بيكاري در خراسان جنوبی است

بیرجند- خبرگزاری مهر: سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کشور گفت: ايجاد مشاغل خانگي باید به عنوان راهکار برون رفت از مشکلات و بيكاري در استان خراسان جنوبی مورد توجه قرار گيرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین انواری ظهر چهارشنبه در دیدار با استاندار خراسان جنوبی اظهارکرد: پرداختن به مشاغل خرد و ايجاد مشاغل خانگي از جمله مهمترين برنامه هاي كاري كميته امداد امام خميني(ره) در سطح كشور است که بصورت جدی در دستور کار قرار دارد.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی(ره) کشورتاکید کرد: باتوجه به پراكندگی جمعيت در خراسان جنوبي، ايجاد مشاغل خانگی مي تواند به عنوان يكی از راه های برون رفت از مشكل بيكاری مورد توجه باشد.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی در زمینه تولید فرش ظرفیت بسیار خوبی دارد، گفت: درحال حاضر 25 درصد فرش کمیته امداد کشور توسط مددجویان خراسان جنوبی تولید می‌شود.

انواری بیان کرد: در سال جاری سه هزار و 300 طرح اشتغال در خراسان جنوبی اجرا می شود.

وی با بیان اینکه 20 درصد شهر بیرجند دانشجو هستند، افزود: این قشر دانشجو ظرفیت بسیار خوبی برای استان هستند که مسئولان باید تلاش کنند که از این ظرفیت استفاده و نیازمندی‌های آنها را تامین کنند.

سابقه 700 ساله خراسان جنوبی در تولید فرش

استاندار خراسان جنوبی نیز در این دیدار به خشکسالی های 16 ساله اخیر در خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: این خشکسالی های استان را با مشكلات جدي مواجه ساخته است.

وجه الله خدمتگزار با بیان اینکه خراسان جنوبی سابقه 700 ساله در زمینه بافت فرش دارد، افزود: باتوجه به این پيشينه تاريخي که در استان در زمينه بافت فرش وجود دارد احياي اين صنعت می تواند در ايجاد اشتغال تاثیر گذار باشد.

وی ادامه داد: خراسان جنوبی در ساير بخش ها از جمله در حوزه معدن نيز داراي ذخاير طبيعي بسيار خوبي است که متاسفانه بدليل نبود صنايع فراوري به صورت خام از استان صادر مي شو.

استاندار خراسان جنوبی افزود: با فرواری این محصولات در داخل استان ارزش افزوده مواد معدنی چندین برابر می شود.

وي  با اشاره به اینکه بانک ها در زمينه ايجاد اشتغال پايدار تاثیر فراوانی دارند، افزود: بانک ها کمترین تخصیص اعتبار را در زمینه اشتغال داشته اند.

خدمتگزار تصریح کرد: وجود بازارچه هاي مرزي و نيز مرز مشترك با كشور افغانستان مي تواند به عنوان يك بازار مصرف و فروش بسيار خوب براي محصولات استان مورد توجه سرمايه گذاران قرار گيرد.

کد خبر 2382038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha