به گزارش خبرنگار مهر، علی الهیاری ظهر دوشنبه در مراسم افتتاح چهاردهمین مجتمع فرهنگی کمیته امداد در شهرستان اظهار داشت: با توجه به افزایش فقر اجتماعی در جامعه که همه ارکان جامعه در بر می گیرد نگاه ویژه به این امر و تشکیل کمیته امداد به دستور امام (ره) برای مدیریت و سازماندهی این مشکل در جامعه است.
وی افزود: مسئله فقر را می توان از دو طریق بررسی کرد، مورد اول ساختار پیشگیرانه و مورد دوم درمان آن است که ساختارپیشگرانه که با کمک همه مسولین تحقق می یابد.
مدیرکل کمیته امداد استان فارس با بیان اینکه ساختارهای اجتماعی و اقتصادی تولید فقر می کند، بیان کرد: افزایش طلاق ، تصادفات و تلافات جادی و اعتیاد از عموامل موثر و روز افزون تولید فقر در جامعه است.
الهیاری ادامه داد: ساختار فرهنگی مشکلات ریشه در عدم فرهنگ سازی دارد و با نگاه همه جانبه و ساختاری و با همت همه نهادها این مشکلات برطرف خواهد شد.
مدیر کل کمیته امداد استان فارس افزود: در بخش درمان فقر در جامعه می توان به دو مرحله اشاره کرد مرحله اول خدمات موردی و تسهیلاتی و مرحله دوم درمان صورت گیرد ایجاد مجتمع های فرهنگی و کانون های مشاوره ای در بعد فرهنگی و ایجاد اشتغال و مهارت خانواده های مددجو در کمیته امداد در بعد اقتصادی باعث پیشرفت جامعه مددجویان شده است.
الهیاری خاطر نشان کرد: 14 مرکز فرهنگی در استان فارس احداث که بیش از سه مرکز مهم و تاثیر گذار در شهرستان لامرد ساخته شده است.
این پروژه با مساحتی بالغ بر دو هزار متر مربع و اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال با حضور مسئولان محلی و استانی افتتاح شد.
فعالیت فرهنگی و تحصیل محور اساسی کمیته امداد است
همچنین در ادامه مراسم اکبر میرشکاری معاون فرهنگی کمیته امداد اظهار داشت: فعالیت فرهنگی و تحصیل محور اساسی کمیته امداد است.
وی ادامه داد: مجتمع فرهنگی تربیتی غدیربا مدیریت مسولان فرهنگی شهرستان ایجاد شده تا خدمت شایسته ای در پرورش فرزندان خانواده های نیازمند و تحت حمایت کمیته باشد.
معاون فرهنگی مرکز کمیته امداد در ادامه با توجه به رهنمود های مقام معظم رهبری برای حمایت ازخانواده های نیازمند افزود: کمیته امداد در دهه اول انقلاب به دنبال رسیدگی و رفع معیشت مردم بود و در دهه دوم از عرصه اشتغال و فرهنگ حمایت کرد اما با ورود به دهه سوم و چهارم در جهت کارهای نرم افزاری و کمتر کردن فعالیت های سخت افزاری و ورود به توانمندسازی خانواده ها و استقلال از کمیته بوده است.
وی افزود: کمیته امداددر تلاش است که از زمین گیر شدن خانواده ها جلوگیری کند لذا با استفاده از ظرفیت های خانواده ها در دو حوزه فرهنگ و اشتغال و با نظارت دقیق به دنبال استقلال و توانمند سازی این خانواده ها می باشد.
این مسول توانمندی فکری و فرهنگی را پیشفرض توانمندسازی و استقلال خانواده ها دانست و اشاره کرد: از جمله اقدامات بخش فرهنگی کمیته امداد تحصیل جوانان در 97 مجتمع فرهنگی در سراسر کشور برای بالا بردن سطح فرهنگ خانواده هاست که خروجی آن در 29 سال خدمات کمیته باتحصیل 170 هزار محصل همراه بوده است.
وی خاطر نشان کرد: دانش آموزان مجتمع های فرهنگی موفقیت هایی در کشور کسب کرده اند که می توان به قبول 330 نفر در رشته دکترا و 5 هزار نفر در مقطع ارشد و 20 نفر در سمت فرمانداری و 40 نفر در سمت بخشداری و هم چنین نمایندگی مجلس اشاره کرد که مشغول به خدمت به نظام و مردم هستند.
میرشکاری تصریح کرد: کمیته امداد سند فرهنگی خانواده های هرشهرستان را در اختیار دارد و درراستای حل مشکلات و دغدغه های آنان اقدام به برگزاری 600 برنامه مشاوره برای 700 هزار نفردر سراسر کشور نموده است که حاصل آن کاهش طلاق و پیشگیری از آسیب های اجتماعی و ایجاد اوقات فراغت برای جوانان در 21 اردوگاه فعال تربیتی و 107 کانون فرهنگی تربیتی به صورت فعال و تخصصی دنبال می شود.
نظر شما