به گزارش خبرنگار مهر ،احمد حاجی زاده عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تا کنون ارائه خدمات به روستاها به صورت نقطه ای صورت می گرفت و مشکلات عدیده ای به دنبال داشت ولی با اجرای طرح منظومه های روستایی و با نگاه جامعی که در این طرح نسبت به روستاها داریم روستاهای نزدیک و مستقر در یک محل به صورت یک منظومه در نظر گرفته می شوند و می توان متناسب با نیاز آن منطقه و همچنین با توجه به پتانسیل آن اقدام به مطالعه وبرنامه ریزی کرد .
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، با بیان اینکه این طرح به صورت پایلوت در یک مجموعه انجام شده است گفت : شرح برنامه تدوین شده و با تصویب آن توسط شورای شهر سازی و اجرای آن همه نیاز ها و مطالبات روستاییان تامین خواهد شد.
حاجی زاده با اشاره به اینکه 36 درصد جمعیت استان را روستاییان تشکیل داده اند اظهار داشت : روستاها یکی از ذخایر میراث فرهنگی و نماد صفا و صمیمیت در جامعه هستند چنانکه بسیاری از ادبا و شعرا و افراد برجسته زاده و پرورش یافته این مناطق به حساب می آیند .
وی با اشاره به نقش روستاییان در پیروزی انقلاب اسلامی و جایگاه بی بدیل آنان در الگوسازی و پایه گذاری افراد برجسته در کشور گفت: متاسفانه شاهد بروز ناملایمات و چالش های اساسی در روستاها هستیم که باید با اعمال مدیریت و برنامه ریزی مناسب با این چالش ها مقابله کنیم .
مدیر کل بنیاد مسکن استان زنجان مشکل، اشتغال و مهاجرت روستاییان از سنوات گذشته تا کنون را از چالش های مهم این حوزه عنوان کرد و افزود: این مسئله باعث شده برخی روستاها خالی از سکنه شده و به کانون بازنشستگی تبدیل شود .
حاجی زاده با اشاره به تبعات مهاجرت روستاییان گفت: مهاجرت روستاییان باعث بروز حوادث و بزهکاری در شهرها می شود و بنیاد مسکن توانسته باعث تثبیت روستاییان و حتی مهاجرت معکوس آنها بشود .
وی در خصوص اجرای طرح هادی در روستاهای استان زنجان گفت : مطالعه طرح هادی روستاهای بالای 25 خانوار در استان انجام گرفته و امیدواریم با شرایطی که دولت در اختیار ما قرار می دهد بتوانیم کاستی های اجرای طرح را جبران کنیم .
حاجی زاده با اشاره به سند دارکردن واحدهای مسکونی روستایی گفت : 56 درصد واحدهای مسکونی روستایی دارای سند هستند که اجرای این طرح باعث هویت دار کردن واحد های باقی مانده می شود و بسیاری از مشکلات این حوزه را مرتفع می کند .
نظر شما