۱۸ مهر ۱۳۹۳، ۹:۵۰

سرور:

پایگاه‌های اورژانس هوایی افزایش می یابد/ وقوع روزانه 11.5 حادثه پرتلفات در کشور

پایگاه‌های اورژانس هوایی افزایش می یابد/ وقوع روزانه 11.5 حادثه پرتلفات در کشور

ساری - خبرگزاری مهر: معاون فنی و عملیات اورژانس کشور، با اشاره به فعالیت دو هزار و 80 پایگاه اورژانس در کشور گفت: شمار پایگاههای اورژانس هوایی نیز از 15 به 44 پایگاه افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سرور شامگاه پنجشنبه در اختتامیه کارگاه آموزشی تکنسین های اورژانس هوایی کشور در ساری با اشاره به فعالیت دوهزار و 80 پایگاه اورژانس در کشور، گفت: دو سوم این پایگاه های امداد جاده ای و مابقی پایگاه های امداد شهری اورژانس هستند که پیشتازان ارائه دهنده خدمات درمانی به مصدومان و حادثه دیدگان هستند.

وی با بیان اینکه از سال 1379 فعالیت اورژانس هوایی کشور آغاز شد، افزود: از زمان راه اندازی اورژانس هوایی تاکنون شش هزار و 273 سورتی پرواز انجام که منتج به انتقال 9 هزار و 361 مصدوم به مراکز درمانی شد و هم اکنون اورژانس هوایی در 15 استان کشورفعال است و افزایش این تعداد دردستور کار قرار دارد.

معاون فنی وعملیات اورژانس کشور با اشاره به وقوع روزانه 11.5 حادثه پر تلفات در کشور  اظهار داشت:  ایران را در صدر کشورهای پرتلفات جهان قرارداده است.

سرور ادامه داد: ایران کشوری پیشتاز در بروز حوادث جاده ای در دنیا به شمار می رود که هرساله کشته های زیادی را دارد در حالیکه در سوئد با طول راهها و حجم مسافر یکسان با ایران در سال 2012 فقط 600نفر براثر حوادث کشته شدند.

معاون فنی و عملیات اورژانس کشور جدیت در اعمال و اجرای قوانین را راهکار موثر در کاهش تلفات پرتلفات کشور دانست و ادامه داد : مناسب نبودن جاده ها و خودروها نیز بروز حوادث در کشور را تشدید کرده است.

معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس کشور از افزایش تعداد پایگاههای اورژانس هوایی خبرداد و گفت: با برنامه ریزی های انجام شده تعداد این پایگاهها از 15 به 44 پایگاه در کشور افزایش خواهد یافت و با افزوده شدن تعداد پایگاه های اورژانس هوایی به تعداد 44 پایگاه 70 درصد وسعت سرزمینی کشور زیرپوشش این مجموعه قرار می گیرند.

وی انتقال مصدومان در زمان بروز حوادث و سوانح را از اولویت های کاری اورژانس هوایی برشمرد و گفت: پوشش حوادث پرتلفات، انتقال تجهیزات و نیروی انسانی از وظایف این پایگاهها به شمار می رود.

معاون فنی و عملیات مرکز اورژانس کشور ادامه داد: با توجه به ترافیک درون و برون شهری، حضور سریع بالگردهای اورژانس هوایی در مکان وقوع حادثه می تواند در کاهش صدمات جانی بسیار نقش آفرین باشد.

وی با بیان اینکه  تعیین و ارزیابی سطح بحران ازجمله دغدغه های زمان بروز حوادث است، از برنامه ریزی به منظور آموزش افراد برای شناسایی و ارزیابی میزان بحران در مناطق خبر داد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نیز گفت: اورژانس به عنوان نقطه آغازین اقدامات درمانی پیش بیمارستانی درطرح تحول نظام سلامت بصورت جدی به آن توجه شده است و برای ارتقای این بخش طرح خرید خدمت اورژانس هوایی را در دستور کار دارد.

وی فزود: این طرح در راستای ارایه خدمات درمانی با ارزیابی نیازهای هر منطقه یش بینی شده است.

محمد پنبه چی اورژانس هوایی مازندران را پیشرو دراین زمینه دانست و تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال 1382 با یک فروند هلی کوپتر خدمات به مصدومان را آغاز کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ادامه سخنانش، بهره مندی از خدمات درمانی با کیفیت و ارزان را خواسته بیماران و تیم درمانی دانست و گفت: با گذشت چندماه از اجرای طرح تحول سلامت این خواسته تا حدودی محقق شده است و رضایتمندی در بیماران را شاهدیم.

دکتر پنبه چی، اعلام کرد: از اردیبهشت ماه امسال و با آغاز اجرای طرح تحول نظام سلامت حوزه درمان کشور در آستانه تجربه تحولی بزرگ است که پیش از این در تاریخ ایران اتفاق نیفتاده و بی نظیر است .

وی از درمان بعنوان بخشی که مورد توجه جدی دولت و مسوولان نظام قراردارد نام برد و ادامه داد: سلامت در سه اولویت اول اصلی قرار گرفته است.

کد خبر 2386437

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha