به گزارش خبرگزاری مهر، علي محمد احمدي با بیان این مطلب، افزود: اقتصاد دانش بنیان به تولید علم که تولید فرآورده و درآمد برای کشور به همراه دارد، اطلاق می شود و به همین منظور باید چرخه ایده تا فرآورده و ساز و کار های مربوطه تکمیل شود.
وی ادامه داد:بر اساس اطلاعات پایگاههای علمی معتبر جهان، کشور از نظر مقاله و نوآوری در منطقه از جایگاه خوبی برخوردار است ولی چون نتوانستیم شرکتهای دانش بنیان و زیرساختهای آن را به صورت مطلوب رشد بدهیم، این مقالات به تولید ثروت منتهی نمی شوند.
نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی، گفت: برای تحقق این آرمان، باید در جریان تدوین و تصویب برنامه ششم توسعه کشور در بعد زیرساختهای شرکت های دانش بنیان، پارکهای علم و فناوری و ... تدابیر موثری اندیشیده و در قالب قانون برنامه ششم توسعه مبنای حرکت 5 سال آینده کشور قرار گیرد.
وی افزود: کاهش درآمدهای نفتی کشور که بر اثر تحریم های ظالمانه دشمنان ما اتفاق افتاد، باعث شد به نحو شایسته نتوانیم دربعد زیرساختهای حرکت اقتصاد به سمت دانش بنیان شدن، گام موثری برداریم.
عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس، ادامه داد: متأسفانه افزایش سهم بودجه پژوهش طبق انتظارت تحقق پیدا نکرد و باید برای رسیدن به چشم انداز ترسیم شده توسط مقام معظم رهبری، یعنی اختصاص 4 درصد از "رشد ناخالص داخلی" به بخش پژوهش، در برنامه ششم توسعه کار اساسی صورت گیرد.
عضو كميسيون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در تدوین سیاست های کلان علم و فناوری کشور، تاکید کرد: در جریان تدوین برنامه ششم توسعه کشور حتما باید از نظرات کارشناسی این شورا در همه زمینه ها اعم از طراحی نظام مطلوب علم و فناوری تا مدیریت آموزش عالی استفاده شود.
نظر شما