امیدعلی مسعودی محقق و رئیس گروه ارتباطات دانشگاه سوره در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: بعد از انتشار دانشنامه مطبوعات ایران، کتاب «رسانههای جدید و آیندهنگری نظارت الکترونی در ایران» ( که البته در آن توضیح دادم چرا از لفظ الکترونی استفاده کردهام) را داشتم و بعد از آن هم «روابط عمومی اسلامی» در حوزه انتشار داشتم. بعد از این کتابها نوبت به «شناخت مولفههای روابط عمومی اسلامی» رسید.
وی افزود: این کتاب شامل نتایج یک تحقیق دانشگاهی است و در واقع پایاننامه محققی به نام مریم باغانی است که من به عنوان استاد راهنما در آن حضور داشتهام و مقالهای علمی نیز برای آن نوشتهام که پیشتر در فصلنامه پژوهشگاه فرهنگ و ارتباطات به چاپ رسید. این کتاب درباره وزارتخانهها و سازمانهای دولتی شهر تهران است که دارای روابط عمومی هستند. برای تولید مطالب این کتاب، یک تحقیق میدانی انجام شد تا مشخص شود روابط عمومیهای تهران، چقدر از مولفههای اسلامی بهره میبرند.
این استاد دانشگاه در ادامه گفت: نتیجه این تحقیق این بود که روابط عمومیها از مولفههای اسلامی استفاده میکنند اما خودشان بر این موضوع آگاه نیستند. در این کتاب همچنین سعی کردیم مولفههای روابط عمومی اسلامی خودآگاه و ناخودآگاه را مشخص کنیم. به علاوه در متن کتاب، این پیشنهاد مطرح شده که دولت این مولفههای ناشناخته را به عنوان دستورالعمل اجرایی تدوین و مستند کند. نه این که گزارشهای روابط عمومیهای ما شامل مطالبی براساس مولفههای روابط عمومی غربی باشد.
مسعودی گفت: کتاب مورد نظر در حال حاضر به کتابخانه ملی رفته تا شابک بگیرد و سعی داریم تا آبان ماه توسط موسسه کارگزاران روابط عمومی آن را به چاپ برسانیم.
نظر شما