اين نويسنده در گفت وگو با خبرنگار فرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : اين آثار ، گاه به صورت پراكنده و گاه متمركز بوده كه البته كافي نيست ، زيرا ما هشت سال درگير جنگ بوده ايم بنابراين مضامين و آثار ما از اين حوزه ها بيشتر به سمت ادبيات مقاومت حركت كرده و من اميدوارم با آرامشي كه در حال حاضر ، حاصل آمده است آثار خوبي را در زمينه ادبيات رمضان داشته باشيم .البته قبلا هم آثار خوبي هم داشته ايم مانند آثار سيد مهدي شجاعي و...
اميد مسعودي خاطرنشان ساخت : به نظر من ، وزارت فرهنگ وارشاد اسلامي و حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي و ديگر دست اندركاراني كه مسئوليت مستقيم در اين خصوص را دارند ، بايد با برپايي مسابقاتي در اين زمينه به ادبيات رمضان توجه بيشتري كنند و آثار پراكنده در اين خصوص را جمع آوري نمايند تا علاقمندان مخاطب راحت تر بتوانند به مطالعه اين گونه آثار بپردازند .
وي تصريح كرد : ماه رمضان مانند سفر حج بسيار عزيز و بزرگ است و براي هر مسلماني يك دانشگاه است و ما متاسفانه نتوانسته ايم اين دانشگاه را در ادبيات معاصرمان معرفي كنيم و حق مطلب را ادا كنيم و اين ديني بر گردن ما نويسندگان در حوزه ادبيات انقلاب اسلامي است .
اين شاعر و كارشناس رسانه در ادامه گفت : در حوزه انتشار بايستي نويسندگان و پژوهشگران به دنبال نيازهاي جديدي باشند كه در حال حاضر مخاطبان با آنها دست و پنجه نرم مي كنند و فكر مي كنم مشكل اصلي ما " دم شناخت نياز مخاطب " ست ، درست است كه همه كساني كه دل در گرو انديشه هاي ديني دارند نيازهاي مشتركي نيز خواهند داشت اما جوانان و مخاطبان امروز با دهه هاي قبل متفاوت هستند ،جوانان امروز امكانات رسانه هاي الكترونيكي در اختيارشان است و بايد نسبت به اين ابزار و مضامين نياز آنان را بشناسيم .
متاسفانه مخاطبان حتي كتابها را نمي بينند ، ديگر چه رسد به اين كه اين آثار را بشناسند ! زيرا تبليغمان ضعيف است و اين مسئوليت به دوش " صدا و سيما " به عنوان يك رسانه ملي است |
اميد مسعودي كه مجموعه شعر " در حوالي عشق " را منتشر كرده است ، درپايان گفت و گو با مهرياد آور شد : ممكن است در حوزه انتشار مشكلي نداشته باشيم ، ولي در حوزه تبليغ ، بسيارضعيف هستيم ... ، بنابراين بسياري از كتابها درحوزه ديني غير ديني بدون مخاطب هستند واين ظلم درخصوص كتابهاي ديني بيشتر به چشم مي خورد و بيشتر بايد براي جوانان تبليغات درست و جذابي داشته باشيم ، به طوري كه فرهنگ كتابخواني در دانشگاه ها ومدارس ضعيف است و گسترش فرهنگ كتابخواني به تبليغات درست بازمي گردد .
نظر شما