به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علی ربیعی با اشاره به اینکه مهمترین وجه تمایز دولت تدبیر و امید با سایر دولت ها تدوین سیاستهای منسجم و یکپارچه رفاه اجتماعی است از اهتمام دولت به این مسئله خبر داد و یادآور شد: در دولت تدبیر و امید، فراگیری و شمولیت دو وجه بارز سیاستهای رفاهی هستند؛ بدین معنا که تمام گروههای دیگر اعم از سالمندان، کودکان، معلولین، زنان سرپرست خانوار در اولویت سیاستگزاران قرار دارند.
وی ادامه داد: از سوی دیگر دولت در اجرای برنامه های رفاهی، نهادهای مردمی و سازمان های مردم نهاد همراه با صاحب نظران دانشگاهی و اصحاب رسانه شرکای دولت در اجرای برنامه های توسعه هستند.
وی افزود: ولی در این دولت سیاست رفاهی و معنی دار بودن سیاست رفاهی و سرفصل کار هدفمند در مسایل رفاهی یک مقوله جدی است.
ربیعی ادامه داد: دکتر روحانی همواره در بحث توسعه و رشد جامعه، یکی از نکاتی را که مورد توجه قرار داده اند سیاست رفاه اجتماعی و نیز سیاستهای یکپارچه رفاه اجتماعی است.
وی تصریح کرد: اگر به یاد داشته باشیم در معرفی برنامه های دکتر روحانی یارانه کالایی و بیمه برای همه ایرانیان همواره از جایگاه خاصی برخوردار بود.
وی افزایش پوشش بیمه ایرانیان، توسعه بیمه زنان سرپرست خانوار، افزایش یارانه مراکز نگهداری معلولان، اجرای موفقیت آمیز طرح حمایت غذایی، اختصاص اعتبار برای کودکان بازمانده از تحصیل ، تصویب طرح بیمه معتادان، افزایش اقلام داروهای تحت پوشش بیمه، برنامه ریزی برای تدوین سند ملی سالمندان، فعال کردن شورای ساماندهی کودکان خیابانی در مرکز و استان و تقویت و حمایت از سازمانهای مردم نهاد از مولفه های بنیادین در اجرای سیاست های رفاه اجتماعی دانست.
وی گفت: در جلسه شورای عالی رفاه که با حضور دکتر روحانی رئیس جمهور تشکیل خواهد شد سیاستهای کلان در این حوزه و چند برنامه بنیادی با رویکرد فقرزدایی و توسعه تامین اجتماعی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در خصوص آن تصمیم گیری خواهد شد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، شورای عالی رفاه را یک نهاد مهم و تأثیرگذار در اجرای برنامه توسعه ملی برشمرد و حضور رئیس جمهور در این جلسه را نشانه اهتمام دولت تدبیر و امیـــد به مقوله حمایتهای اجتماعی عنوان کرد.
نظر شما