به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین ابراهیمآبادی رئیس پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تشریح کرد: در سال 91 ضریب تاثیر فصلنامه «مطالعات میانرشتهای در علوم انسانی» 0.72 و فصلنامه «تحقیقات فرهنگی ایران»0.056 بوده که در سال 92 به ترتیب به 1.355 و 0.297 افزایش یافته است.
وی افزود: بر اساس آمار پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، رتبه فصلنامه «مطالعات میانرشتهای در علوم انسانی» در میان دیگر فصلنامههای علمی- پژوهشی از رتبه دوم به رتبه نخست ارتقا یافته و جایگاه فصلنامه «تحقیقات فرهنگی ایران» نیز به درجه قابل قبولی رسیده است.
این عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی بر ارزش ارجاع به مقالههای این دو فصلنامه تاکید و بیان کرد: با استفاده از فناوریهای نوین باید آثار پژوهشی ایران را معرفی کرد تا هم پژوهشگران و هم علاقهمندان به حوزه مطالعات فرهنگی و اجتماعی و میانرشتهای بتوانند به راحتی به آنها دسترسی داشته باشند.
وی در پایان از وضعیت انتشار و کیفیت مقالههای به چاپ رسیده ابراز خشنودی کرد و گفت: فرآیند ارزیابی و انتخاب موضوع و آثار رسیده به دفتر فصلنامهها با دقت و حساسیت علمی انجام میشود.
نظر شما