۱۹ مهر ۱۳۸۴، ۱۴:۴۲

محمود رضا رحيمي :

نمايش ما همه چيز را براي درك تماشاگر مهيا مي كند

نمايش ما  همه چيز را براي درك تماشاگر مهيا مي كند

كارگردان نمايش"سه خواهر" گفت: اكثر تماشاگران اين نمايش در ابتدا فكر مي كنند با يك اجراي سانتي مانتاليسم مواجه اند، اما بعد مي بينند اصلا اين طور نيست.

 به گزارش خبرنگار تئاتر "مهر" ،  محمود رضا رحيمي كارگردان سه خواهر به همراه برخي از بازيگرانش مصطفي طاهري، سروش كريمي و عبد الرضا كشاورزو  ودستيار ، مجري و طراح بخش تجسمي نمايش خود رامين اعتمادي  در جمع خبرنگاران حضور پيدا كرد و به ارائه  توضيحاتي در باره نمايش " سه خواهر" آخرين كارش پرداخت.

وي در باره سابقه فعاليت هنري خود افزود: من تئاتر را از كوچه باغهاي مشهد شروع كردم ، سپس  طي دوران تحصيلم در تهران در آموزشگاه استاد سمندريان و زير نظر ايشان گروه نيوشا را تشكيل دادم ، گروه نيوشا تاكنون با حضور علاقمندان و عاشقان تئاتر كار خود را ادامه داده است .

اين كارگردان در باره اجراي پر فورنس گونه " سه خواهر" تصريح كرد: هر چه  در نمايش ما وجود دارد از خود نمايش " سه خواهر " چخوف است، اين نمايشنامه به دليل گستردگي كه دارد امكان خلق آدمهاي متفاوت در آن وجود دارد .
 
محمودرضا رحيمي يكي از شاخصه هاي كار هنري گونه به گونه بودن آن دانست  و افزود: هنر زياد بنده مكانيك نيست ، اگر اين نمايش در اين شكل و فرم خود جواب داده  به رها بودن و خلاقيت كل اعضاي گروه بر مي گردد.

كارگردان " سه خواهر " همچنين  در باره ايده استفاده از مجسمه و پر فورمنس در اين اجرا متذكر شد: ايده مجسمه ازخود من بود اما  ايده فراگير از رامين اعتمادي طراح تجسمي ما بود. در پر فورمنس اين كه ايده از چه كسي است اهميت ندارد بلكه اجراي آن اهميت دارد.
وي درمورد استفاده از مجسمه به عنوان شخصيت در اين نمايش  خاطر نشان كرد: در در جه اول شناسنامه شخصيتها اهميت دارد ،در اين نمايشنامه تعدادي از شخصيتها بودند كه فرعي هستند ، ما فكر كرديم هركدام از اين شخصيتها فرعي مي توانند ، از قالب پر سوناژبودن بيرون بيايند و تبديل به يك پر تره شوند ، حتي شخصيتها ي اصلي هم مي توانند اين گونه ارائه شوند ،  خاصيت پر فورمنس آرت نداعي است ، در نهايت همه چيز در اجراي ما تبديل به يك آلبوم مي شود كه  با ورق زدنش و تماشاي عكسهاي آن خاطرات خوب و بد در كنار هم ديده مي شوند.
رحيمي در مورد نمايش عكس برخي از صحنه هاي نمايش در قبل از اجرا  توضيح داد:  اين عكسها  كه صحنه هاي نا مشخصي  از اجرا را نشان مي دهد زمينه ساز نمايش است ،پر فورمنس هيچ چيز از تماشاگر نمي خواهد و همه چيز را به تماشاگر مي دهد ، ما بااستفاده از اين  هنرهاي  همه چيز را براي تماشاگرمان مهيا مي كنيم.

رامين اعتمادي  طراح تجسمي  اين نمايش نيز در باره هنرپر فورمنس توضيح داد: پرفورمنس در لحظه رخ مي دهد و تفاوت عمده اش با تئاتر در همين است ، براي اجراي يك تئاتر از قبل زمينه سازي مي شود ، پر فورمنس خالي از اتفاقاتي مانند ديالوگ است . در اين نمايش  عكسها ، تصاوير و صحنه،؛ اتفاقي را عريان مي كنند كه با اضافه شدن نمايشنامه اين اتفاق رنگ مي گيرد.




کد خبر 240047

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha