به گزارش خبرنگار مهر، جمال ارشدی ظهر یکشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان کردستان اظهار داشت: سخت تر شدن شرایط زندگی، نبود کار مناسب و عدم ثبات درآمدی و نبود مسکن و امکانات همگی عواملی هستند که باعث کاهش جمعیت هستند.
وی افزود: امروزه جمعیت و نیروی انسانی فاکتور اصلی و اساسی توسعه و پیشرفت در تمام دنیا محسوب می شود و در کنار آن جمعیت و نیروی انسانی باید کارآمد و دانش محور باشند.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان بیان کرد: توجه به ابعاد مختلف از جنبه های اجتماعی، روانی و اقتصادی سیاست ارتقاء جمعیتی ضروری است و نیازمند مشوق های لازم است.
ارشدی یادآور شد: زوجین باید این افزایش جمعیت را به عنوان یک ارزش قبول داشته و آمادگی پذیرش نفرات دوم و سوم را در زندگی خود داشته باشند که این مهم نیازمند فرهنگ سازی است.
وی ادامه داد: اجرای سیاست های جمعیتی باید با برنامه ریزی اصولی و متناسب با شرایط و ویژگی های جمیعتی اجرا شود.
مدیر کل دفتر امور اجتماعی استانداری کردستان گفت: باید در تمامی حوزه ها با برنامه ریزی، تعامل و هم فکری حرکت کنیم و بحث افزایش جمعیت نیازمند بستر سازی های لازم است.
در اين نشست همچنين رئيس دانشگاه علوم پزشكي كردستان به همراه معاون وي گزارشي از وضعيت باروري در ايران و استان را ارائه كرد.
مدير كل حفاظت محيط زيست استان كردستان نيز در اين جلسه از واژگوني ممتد تانكرهاي حمل مواد سوختي در اين استان هشدار داد و گفت: اين وضعيت به كابوس اصلي محيط زيست كردستان تبديل شده است.